Sport

Strategii de pariuri cu ogari

Strategii de pariuri cu ogari

Acesta este momentul în care dacă spun că există formule, mint. Dacă sunteți nou în pariuri, știți că gestionarea bankroll-ului ogarului este esențială pentru succes. Prudența, persistența și controlul emoțional sunt esențiale.

Piața de ogari laici este promovată de casele de pariuri care au sistem de schimb, precum Bet22.

Sfatul este să faci un pariu pe hârtie: pariurile nereale sunt marcate pentru o perioadă rezonabilă de timp pentru a găsi piața cea mai compatibila cu stilul tău de pariere. Vestea bună este că există un număr mare de curse zilnice pentru a vă reseta înainte de a începe să investiți și că experimentarea va dura o perioadă scurtă de timp.

Dar iată câteva sfaturi de aur:

  • Nu este nevoie să pariezi pe fiecare cursă. Învăț de-a lungul timpului să mă limitez la câteva alergări pe zi. Dacă îți este greu să alegi un câine câștigător și ești divizat sau nici măcar nu este stabil emoțional, oprește-te.
  • Casele de pariuri sunt mai experimentate, motiv pentru care ar trebui să verificați întotdeauna prețurile de pornire ale câinilor la cursă. Acest lucru indică, de obicei, care câini sunt cel mai probabil să termine în primii trei. Dar amintiți-vă că piața face adesea greșeli și aici trebuie să prevaleze analiza noastră. Și în cazul în care facem multe greșeli, un motiv bun să ne revizuim privirea pe hârtie.
  • Este posibil ca câinii care nu au fost pe pistă de câteva săptămâni să fi fost răniți sau bolnavi recent. Revitalizază Le.

Există diferențe între piesele din fiecare țară?

Nu sunt prea multe diferențe în cursele între țări, doar subliniază că în Marea Britanie aleargă 6 ogari pe cursă, americanii 8 ogari și australienii ajung la 10. Acest lucru schimbă ceva în ceea ce privește unele pariuri, precum E/O în cursele de ogari peste miză este parțial returnată dacă ogarul este al treilea până la 1/5 din cotă. Și, desigur, analiza și strategia de pariuri tind să consume mai multă muncă.

Pariuri multiple pe ogari

Unele piese funcționează cu anumite zile ale ogarilor preferați. Găsirea acelei zile și a acelui început este esențială pentru piața multiplilor, unde investițiile sunt scăzute și șansele sunt mari. Cu toate acestea, este esențial să știm cine sunt acești ogari super favoriți și chiar cei mai de succes antrenori. Cu alte cuvinte, este un studiu separat.

Identificarea posibilelor zebre la ogari

Dacă există alergări și condiții care favorizează ogarii câștigători în mod obișnuit, există alergări care, în orice zi, au mulți dezamăgiți care trec pe primul loc. În ciuda faptului că este o strategie care se bazează foarte mult pe noroc, este posibil să vedem că un anumit ogar subestimat de piață poate avea un factor special în comparație cu concurenții săi. Merită să observați acest lucru cu atenție și să puneți deoparte un bankroll specific cu o miză minimă pentru aceste cazuri, care sunt mai frecvente decât par. Fiecare carte are 1/4 din jocurile în care câștigă cel defavorizat.

„Saritul” ogarului!

Mai sunt multe de învățat, dar exersați pentru a le regla fin.

Ar fi o idee bună să păstrați o evidență minimă a tuturor pariurilor plasate pe cursele de ogari. În principal în toate modelele pozitive sau negative ale unei piece. A fi expert în anumite categorii ajută foarte mult. La fel și comportamentul acestora și comportamentul pieței în fața informațiilor.

După cum spune un mare profesor, ceea ce nu este înregistrat nu poate fi măsurat. Și la ogari, istoria este cel mai mare ghid al nostru.

Imagine de Herbert Aust de la PixabayLasă un răspuns

Site creat de