Social & Cultura, Important

Străzi închise în Cluj-Napoca! Se filmează un serial fantasy despre vampirii din Transilvania și întâlnirea lor cu vampirii din Japonia

film vampiri cluj

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație miercuri, 19 octombrie 2016, între orele 00.15-15.00 pe strada Emile Zola , de la intersecția cu str. Sextil Pușcariu până la intersecția cu Piața Muzeului, cu excepția mașinilor Cantinei de Ajutor Social și Pensiune, cu ocazia filmărilor pentru filmul aristic ”Hotelul Vampirilor”.

De asemenea, s-a autorizat parcarea carelor de producție pe. strada I.M. Klein, în data de 19 octombrie 2016, între orele 07.00-20.00.

La scurtă vreme după ce a vizitat Cluj-Napoca, la Festivalul Internațional de Film Transilvania, unde i-a fost dedicată o amplă retrospectivă, renumitul regizor japonez Sion Sono a decis să-și filmeze aici noua producție,Tokyo Vampire Hotel, un serial fantasy despre rădăcinile vampirilor din Transilvania și întâlnirea lor cu vampirii din Japonia. În rolurile principale apar renumitele actrițe japoneze Kaho, Ami Tomite și Lorena Koto, alături de Cristi Rigman, unul dintre cei 10 actori selectați anul acesta în programul 10 pentru Film la TIFF.

Secvențe importante din șase episoade ale seriei Tokyo Vampire Hotel se filmează zilele acestea în beciurile Muzeului de Artă, parte a legendelor despre misterioasele tunele subterane care ar traversa Clujul, fostul Hotel Continental, Piața Unirii și Piața Muzeului, în interioarele spectaculoase ale Salinei Turda și la Castelul Corvinilor, cetatea medievală a Hunedoarei. Echipele de producție sunt formate din profesioniști din Cluj și București.

Citeste mai multe despre aceasta productie AICI.Lasă un răspuns

Site creat de