De Vazut, Important

Street Art de Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de iubire scrise pe ziduri (Galerie FOTO)

mesaje dragobete 2018

Atunci când vine vorba de imaginație și de felul în care își exprimă sentimentele, românii nu se tem să se exprime liber.

Tocmai de aceea am pregătit pentru tine cu ocazia zilei de Dragobete, o serie de imagini cu cele mai profunde mesaje de iubire scrise pe ziduri din întreaga țară.

Mulți dintre noi sunt de părere că graffiti-ul nu mai poate fi numit vandalism ci pur și simplu artă stradală. Într-un interviu acordar celor de la ziarul Adevărul, organizatorii celui mai important Street Art Festival din țară, cel de la Sibiu, spuneau că diferența dintre vandalism și arta stradală constă în locul și mesajul unui graffiti.

Una din caracteristicile cele mai importante ale artei stradale este mesajul pe care îl transmite, mesaj care are în majoritatea covârşitoare a cazurilor o componentă socială.” spunea Florina Vlad în cadrul aceluiași interviu.

Pe de-o parte, unii consideră această formă de exprimare ca fiind una primitivă și deloc creativă însă, de cealaltă parte, grafferii continuă să vină cu contraargumente prin intermediul artei pe care o creează și o susțin.

Fie că vorbim despre versuri ale melodiilor cunoscute sau pur și simplu creații anonime, un lucru este cert: o mulțime de mesaje inteligente, cu înțelesuri profunde ne rămân întipărite în memorie atunci când le vedem.

Revenind la sărbătoarea de astăzi, echipa cluju.ro a selectat o serie de fotografii tocmai pentru a argumenta faptul că românii nu se dau în lături atunci când vine vorba despre exprimarea sentimentelor sub această formă.Lasă un răspuns

Site creat de