Timp liber, Important

Street FOOD Festival revine în Iulius Parc: live cooking show-uri, delicii și concerte cu Vunk, Șuie Paparude, Taxi

cum a fost la street food festival cluj

Street FOOD Festival dă tonul celei mai mari călătorii culinare din această toamnă. Astfel, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022, în Iulius Parc, Street FOOD Festival revine cu o experiență gastronomică de poveste și cu trupe sonore precum: Vunk, Șuie Paparude, Taxi, Koszika & The Hotshot, Timothy Kross și Soundopamine.

Intrarea este liberă, așa că tot ce trebuie să ai la tine este cheful de distracție și poftă de gustat delicii din toate bucătăriile lumii.

Pentru un tur integral de Street Food, te poți înscrie aici: https://bit.ly/3QvYqDH.  

Îți era dor de o călătorie gastronomică care să te poarte prin toate colțurile lumii? Începând  de joi, 29 septembrie 2022, și până duminică, 2 octombrie, Street FOOD Festival aduce din nou atmosfera culinară la Cluj-Napoca cu show-uri gastronomice, concerte live și multe alte surprize pentru pofticioși. Timp de patru zile, Iulius Parc va fi plin de o varietate de preparate delicioase care vor fi gata să-ți pună la încercare papilele gustative. Astfel, nu rata show-urile gastronomice susținute de Chef Munti – joi, Chef Cristian Boca – vineri, Pandemideea – sâmbătă, dar nici atelierul de gătit pentru copii susținut de Mnom Mnom – duminică. Iar pentru cine este iubitor de esențe tari, show-urile de flair din cadrul festivalului sunt cele care vor da startul distracției. Și pentru a face experiența și mai plăcută, călătoria ta va fi acompaniată de piesele celor de la: Șuie Paparude, Vunk, Taxi, Koszika & The Hotshot, Timothy Kross și Soundopamine, dar și a câtorva DJ îndrăgiți de public.

O călătorie #gourmetAF

Dacă ești indecis sau vrei să încerci câte puțin din fiecare preparat, food truck-urile din cadrul festivalului vin cu opțiunea unor porții mici de degustare, cu prețul de maximum 15 lei. Iar pentru cine dorește să aprofundeze combinațiile de gust și să descopere cum a luat naștere conceptul street food, turul ghidat este alegerea perfectă! În schimbul a 79 lei, la Best of Street FOOD Tour, gurmanzii vor putea afla rețetele și secretele bucătarilor în timp ce savurează 3 porții de mâncare sărate, una dulce și o băutură fresh.

De asemenea, ediția de toamnă aduce o varietate de preparate #gourmetAF. Așa că pentru început, pofticioșii se pot delecta cu faimoșii burgerii preparați de Chef Munti, câștigătorul sezonului 6 Chefi la Cuțite. Mâncarea lui savuroasă, cu tentă ușor americană, va putea fi găsită cu ușurință la food truck-ul negru Gourmet Street Food. Totodată, pofticioșii nu trebuie să rateze sandwich-urile marca Pleșcavița Van. Carnea suculentă de vită, preparatele proaspete, pâinea caldă și sosurile de brânză cheddar creează numeroase combinații, pe care participanții le pot încerca în cadrul festivalului.  Mai mult, răsfățul culinar continuă și cu ceva dulce. În timp ce Thaice Cream oferă posibilitatea festivalierilor de a-și realiza singuri ruloul de înghețată, cei de la Mr. Cannoli oferă varietate prin mixul de sortimente umplute cu ricotta și diferite creme.

O experiență fun#AF

Mâncarea delicioasă și muzica bună sunt o combinație la care puțini pot rezista, iar pe lângă trupele menționate, atmosfera va fi completată de muzica electronică în cadrul dance garden.

La Street FOOD intrarea este liberă. Drept urmare, pofticioșii sunt așteptați să participe la activitățile adiacente festivalului alături de prieteni și familie. Astfel, de joi până sâmbătă, te vei putea bucura de preparatul tău la cinema în aer liber. Iar în ceea ce privește prichindeii, aceștia vor putea participa la activități interactive precum: atelierul gastronomic by Mnom Mnom, face painting, picturi pe figurine de gips, lemn și tobogane gonflabile. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu rata ediția culinară de toamnă marca Street FOOD Festival și haide alături de cei dragi în Iulius Parc să te bucuri de mâncare și muzică bună!Site creat de