Timp liber, Important

Street Food Festival se întoarce la Cluj cu o ediţie de Crăciun

street food festival craciun cluj 2016

ACTUALIZARE: Primul festival de street-food din România revine acasă cu o ediție dedicată magiei sărbătorilor de iarnă. Street Food Festival Christmas Goodies va transforma Strada Potaissa din Cluj-Napoca într-o poveste de iarnă cu bunătăți, cadouri inedite pentru cei dragi și concerte live. În perioada 12 – 18 Decembrie clujenii și nu numai sunt invitați pe aleea cu Christmas Goodies.

Conceptul Street Food Festival a debutat în această vară la Cluj-Napoca și a reușit să bucure peste 100.000 de persoane în călătoria culinară ce a inclus în acest an orașe precum Cluj, Iași și Oradea. Gurmanzii s-au bucurat de rețetele a peste 10 bucătării internaționale și au experimentat un nou concept de eveniment care a adus împreună gusturile în materie culinară și culturală prin intermediul proiecțiilor de filme, a workshop-urilor și a concertelor live.

 “Dragi gurmanzi, în perioada 12 – 18 Decembrie ne întoarcem acasă. Abia așteptăm să ne reîntâlnim la Street Food Festival Christmas Goodies și să ne bucurăm de un eveniment care ne va aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă. Strada Potaissa va deveni gazda preparatelor delicioase, vinului fiert și a dulciurilor cu scorțișoară. Nu vor lipsi nici tradiționalii burgeri sau sandwich-urile vedete ale mâncării de tip street food. Toate aceste bunătăți vor face loc de această dată și unor produse mai speciale. Astfel toți cei care vor vizita zona Christmas Goodies vor putea regăsi și produse numai bune de luat acasă și servit în familie, dar și propuneri de cadouri de Crăciun inedite pentru cei dragi.” a declarat  Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Street Food Festival Christmas Goodies se va desfășura în perioada  12 – 18 Decembrie 2016 și va aduce la Cluj-Napoca cele mai delicioase preparate alături de multe surprize și cadouri de Crăciun. Arome puternice de scorțișoară și parfumul vinului fiert cu siguranță îi vor ajuta pe toți cei prezenți să intre în atmosfera zilelor de sărbătoare în care vedeta va rămâne cu siguranță bucătăria street-food. De asemenea, pentru o experiență culinară desăvârșită, gurmanzii vor putea savura și multe alte surprize pregătite de vendorii prezenți în festival.Organizatorii Street Food Festival pregătesc o ediţie specială cu reţete delicioase de Crăciun pentru clujenii gurmanzi. În perioada 12-18 decembrie, evenimentul „Christmas Goodies” se va desfasura pe Strada Potaissa din Cluj-Napoca.

E acea perioadă a anului când Street Food Festival nu poate să nu pregătească cel mai delicios și festiv eveniment al iernii.

Vino să te bucuri de mâncare într-o atmosferă festivă, într-o zonă cu însemnătate istorică a Clujului – Strada Potaissa, alături de alți pasionați, savurând un vin fiert cu portocale şi nucşoară sau o bere artizanală, pe ritmuri melodioase de jazz şi blues, alegând cadouri deosebite pentru cei dragi şi având o exeperienţă completă într-un decor de poveste” au transmis organizatorii Street Food Festival.

street food festival

 Peste 40.000 de pofticioşi la prima ediţie Street Food Festival de la Cluj-Napoca (FOTO)2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de