Timp liber, Important

Street FOOD Festival va avea loc la Cluj în perioada 9- 12 mai

street food festival

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta.

Unsprezece orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de street food și cu specialități culinare din diferite zone ale lumii.

La Cluj-Napoca, Street FOOD Festival va avea loc în perioada 9-12 mai, pe Aleea Stadionului. Ediția de anul acesta se anunță a fi una senzațională care are la bază dorința noastră, a oamenilor, de explorare și de descoperire. Astfel că, întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii.

Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport.

American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși.

Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba ai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Noutatea este că scenele se mută în stradă, mai aproape de public, pentru că muzica bună trebuie să fie exact acolo unde oamenii se simt bine.

Artiști precum Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu, Lucia and Muse Quartet, Moon Museum și Soul Serenade vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală, în timp ce diferite manifestații artistice și de muzică live vor avea loc în mai toate punctele cheie din zona festivalului. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali unde vor fi prezenți: Digital Love, Blanilla, ZO, Le minion, Gopo și mulți alții.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi la început de mai. Te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Dă-le un invite prietenilor și veniți împreună pe Aleea Stadionului între 9-12 mai. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival. Avem de toate, de la cinema zone până la o zonă dedicată animalelor de companie.

Record de participanţi la Street FOOD Festival Cluj-Napoca | Peste 140.000 de gurmanzi s-au bucurat de experiențele culinare (VIDEO)

Chef Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.Lasă un răspuns

Site creat de