Uncategorized

Studentii din Cluj pasionati de IT sunt asteptati la workshop-ul Xoomworks

Vrei sa acumulezi experienta de lucru reala si cunostiinte IT? Sa dezvolti si sa testezi diferite aplicatii folosind programe precum Java, .NET, JavaScript, Angular JS si nu numai? Sa inveti mai multe despre Security si BI? Xoomworks iti poate arata cum!

Haide, joi, 10 martie, la ‘Workshopul de Practica’ organizat de Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Babes- Bolyai.

Xoomworks, companie britanica specializata in servicii IT si software development, iti ofera sansa de a participa la programul ‘Summer Internship 2016’ si la proiectul ‘Xoomworks Academy’. Detaliile legate de cele doua proiecte dedicate studentilor, va vor fi oferite in cadrul workshopului de catre absolventi ai acestor programe si de catre angajatii Xoomworks.

Xoomworks va oferi, de asemenea, diferite premii cu ocazia tombolei organizate in cadrul workshopului – bilete la festivalul  ‘Untold 2016’ fiind doar o parte din aceste premii.

Toti studentii interesati sunt asteptati intre orele 11-14  la Clubul Casei Universitarilor,  Str. Emmanuel de Martonne Nr. 1, langa Facultatea de Studii Europene.Lasă un răspuns

Site creat de