Studentie

Studenţii Universităţii Tehnice din Cluj primesc carduri de transport contactless

Transportul viitorului la Cluj: autobuze fără şofer pe străzile din oraş

După ce a acordat studenţilor din cadrul UBB acelaşi beneficiu, Compania de Transport Public Cluj-Napoca vine cu mai multe facilități şi pentru studențiii Universității Tehnice (UTCN).

Astfel, în luna iunie, CTP va elibera carduri de transport contactless încărcate cu abonamente gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctranzii UTCN. În afara studenților în ani terminali, aceștia nu mai pot solicita abonamente pe suport de hârtie.

Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achită contravaloarea cardului contactless în valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

Cardurile de călătorie pentru studenții UTCN se eliberează în următoarele locații: Campus Observator- Căminul 3, Abonamente CTP – 21 Decembrie 1989 nr. 7A , Abonamente CTP – Piața 1 Mai FN, Primăria Grigorescu -Str. Al.  Vlahuță nr.46-47, Primăria Zorilor- Str. Pasteur nr. 60, Primăria Iris- Piața Liebcknecht nr.7-8, Primăria Centrală – Str. Moţilor nr. 7, Primăria Mănăștur- Str. Ion Meșter nr. 10.

Abonamentele gratuite încărcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate în fiecare lună, eliminând astfel necesitatea prezentării lunare la punctele de vânzare.

Acestea se actualizează la începutul fiecărui an universitar. Prin urmare, studenții care au ridicat cardul contactless sunt rugați să îl păstreze și să îl prezinte în luna octombrie la Centrele de vânzare cârduri, pentru reîncărcare.

Ulterior, abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate birourile de vânzare carduri.Lasă un răspuns

Site creat de