De Vazut

Substantele periculoase trebuie depozitate intr-un dulap metalic adecvat

dulap metalic

In general, mobilierul din metal este utilizat in cadrul companiilor care au nevoie de solutiie de arhivare pentru acte si alte dosare. Totusi, exista modele construite si in alte scopuri. Un dulap metalic pentru substante periculoase poate fi recunoscut prin faptul ca are culoarea galbena si prezinta mesaje de avertisment pe exterior. Cu ajutorul acestuia, vei putea tine la distanta elementele periculoase de personal si vei crea un mediu de lucru mai sigur. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona un astfel de produs!

Care sunt masurile de protectie?

Daca in compania ta se lucreaza cu diverse solutii, mai mult ca sigur stii deja care este efectul acestora. Poti lua insa masuri pentru a reduce majoritatea riscurilor. Dulapurile metalice XECO2001 dispun de 2 rafturi si au trecut probele de rezistenta UNI de la CATAS. Acestea sunt realizate din tabla de otel cu grosimea de 1mm si au aplicate un tratament de protectie prin fosfatare. De asemenea, vopseaua este una antiacida si face fata compusilor de acelasi tip.

In interior exista doua rafturi perforate, care permit scurgerea eventualelor pierderi ale recipientilor depozitati. Poti incuia un astfel de dulap metalic prin intermediul manerului cromat, care contine o incuietoare cu 2 chei. In acest fel, este impiedicat accesul persoanelor neautorizate.

Iti doresti o alta alternativa? Achizitioneaza un model gri cu seif integrat! Acesta prezinta o tava de protectie galvanizata si un locas pentru ventilator cu diametrul de 100mm. In plus, exista perforatii pentru aerisire pe usi si in interior. Asadar, tot ceea ce plasezi in interior este pastrat in conditii optime. Exteriorul este prevazut cu intaritura, iar incuietoarea de siguranta este una de tip buson cu inchiderea in 3 puncte.

 

Cat costa un dulap metalic pentru substante periculoase?

Preturile pentru cele mai ieftine modele incep de la 2.717,95 RON cu TVA inclus. Prin intermediul acestei oferte, economisesti 399,23 RON. Un dulap cu 3 rafturi si bazin ajunge insa la 5.773,87 RON. Desi aceasta investitie pare mare, este necesar sa te gandesti la beneficiile obtinute pe termen lung. Din cauza proprietarilor fizice ale substantelor toxice, acestea au efecte nocive imediate si pot cauza leziuni grave. Unele dintre ele sunt chiar inflamabile sau toxice pentru organism. Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana un loc de depozitare adecvat.

Daca care vrei sa achizitionezi mai mult de un dulap metalic si nu dispui de toti banii necesari, ai posibilitatea de a efectua plata in 3 rate fara dobanda. Procesul acesta are loc prin intermediul cardurilor Star, emise de Banca Transilvania. Se pot utiliza si alte carduri de credit, eligibilitatea pentru acelasi sistem fiind stabilita in cosul de cumparaturi.

Ce trebuie sa stii inainte de a efectua comanda?

In primul rand, decide care sunt dimensiunile potrivite. Mobilierul din aceasta categorie poate ajunge sa aiba pana la 1000x550x2000 mm, dar spatiul mare nu reprezinta intotdeauna o necesitate. In al doilea rand, acorda atentie greutatii maxime sustinute pe fiecare polita si a starii de asamblare. Daca produsul nu este sudat, trebuie sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de aceeasi etapa. Garantia de la un magazin online ca Viamond.ro dureaza intre 24 si 48 de luni. Alege-ti acum modelul preferat de dulap metalic si dispui de reduceri promotionale!Lasă un răspuns

Site creat de