Social & Cultura

Succes răsunător la evenimentul de networking „Atelier Tbi Bank”

Atelier Tbi Bank

Pe data de 14 Mai 2024, de la orele 15:00, peste 200 de participanți au luat parte la evenimentul de networking „Atelier Tbi Bank”, desfășurat la Wonderland Resort. Acesta a fost un prilej excelent pentru profesioniști din diverse domenii să se întâlnească, să discute idei inovatoare și să creeze conexiuni

Evenimentul a fost moderat de Sergiu Nicolae Cioflica, Regional Sales Manager în cadrul companiei Tbi Bank.

Atelierul organizat de Tbi Bank a reunit reprezentanți ai mai multor companii de renume din Cluj-Napoca, care au susținut activ acest eveniment prin prezența și contribuțiile lor valoroase. Evenimentul a fost conceput pentru a oferi participanților o experiență bogată și interactivă, în care aceștia au avut ocazia să afle informații valoroase direct din experiența și expertiza specialiștilor invitați. De asemenea, participanții au avut oportunitatea de a adresa întrebări și de a primi răspunsuri concrete, pe care le pot aplica ulterior în domeniile lor de activitate, contribuind astfel la îmbunătățirea performanțelor și la inovația în propriile lor companii.

Pe lângă sesiunile de informare și discuții, evenimentul a fost o platformă excelentă pentru networking, unde profesioniști din diverse industrii au putut interacționa, schimba idei și bune practici, și au avut ocazia de a stabili noi conexiuni valoroase. Acest tip de interacțiune este esențial pentru dezvoltarea comunității de afaceri, facilitând colaborări și parteneriate strategice care pot duce la creștere economică și dezvoltare sustenabilă.

Tbi Bank și-a reafirmat astfel angajamentul de a sprijini activ comunitatea de afaceri din Cluj-Napoca, demonstrând prin acest atelier că este un partener de încredere care susține inovația și colaborarea între profesioniști. Prin organizarea unor astfel de evenimente, Tbi Bank încurajează schimbul de cunoștințe și experiențe, contribuind la crearea unui mediu de afaceri dinamic și progresist. Acest angajament continuu reflectă misiunea Tbi Bank de a sprijini antreprenorii și companiile în eforturile lor de a se dezvolta și de a se adapta la provocările și oportunitățile pieței moderne.

Mulțumiri speciale,

Speakeri:

– Ionut Sabadac

– George Alistar

– Ciprian Soleriu

– Petra Vigh Nicoara

– George Baducu

– Tudor Pasc

– Dr. Paul Corpadean

– Claudia Indreica

– Valentin Bolboaca

– Vlad Cristea

– Hoza Radu

Parteneri:

TBI Bank România

– Luxuraelite.ro

– Medicalcor Clinic

– Alverna Dental Studio

– ALD Autoland

– TEDxCluj

– Psihoselect

– Klain

– Branziba

– JOST România

– BNI Cluj – România

– Cricova România

– Romanian Business Leaders – Filiala Cluj

– JCI Cluj

– Wonderland Cluj Resort

Aftermovie eveniment:

https://www.facebook.com/100000640816777/videos/853080396629676

Contact Media: Agentia BranzibaLasă un răspuns

Site creat de