Din Zona

SunGarden Hotels and Resorts se extinde şi inaugurează la Dej un hotel de patru stele

SunGarden

La începutul lunii iunie a acestui an, în portofoliul lanțului hotelier SunGarden Hotels and Resorts se adaugă o nouă locație. Actualul Black Tulip Hotel își schimbă oficial numele în SunGarden Therme. Ca urmare a dezvoltării şi a viziunii SunGarden Hotels & Resorts, va fi dezvaluit un nou logo şi o nouă identitate de brand.

Această schimbare a fost concepută pas cu pas şi clădită piatră cu piatră de-a lungul timpului, odată cu dezvoltarea brandului. Recunoscută ca o locaţie elegantă, rebranding-ul acesteia reflectă direcţia de dezvoltare şi viziunea pentru viitor.

Noul logo a fost proiectat pentru a reprezenta angajamentul nostru continuu pentru construirea unei relaţii speciale cu oaspeţii noştri, cât şi eleganţa şi rafinamentul unor servicii speciale.

Astfel hotelul se alătură brandului SunGarden Hotels and Resorts, din care mai fac parte locațiile SunGarden Golf & Spa Resort (localitatea Baciu) și SunGarden Salin (localitatea Turda)” transmit reprezentantii SunGarden.

Odată cu schimbarea numelui, SunGarden Therme se aliniază la standardele înalte pe care brandul obișnuiește să le ofere clienților săi pentru a putea să satisfacă gusturile diversificate ale publicului. Hotelul vine în întâmpinarea clienților săi cu cea mai elegantă locație, fiind singurul hotel de patru stele din orașul Dej. Hotelul are o capacitate de 53 de camere, deține o sală de evenimente cu 450 locuri, restaurant cu 100 de locuri, sală de conferinte cu 100 locuri dotată cu cea mai modernă aparatură și un salon privat de 50 locuri.

Viitoarele investiții ale hotelului includ un centru de SPA complet dotat și o piscină exterioară.

La evenimentul de inaugurare, echipa SunGarden Therme va organiza o strângere de fonduri pentru a ajuta la susținerea cauzei celor de la Fundația Someș: ” Toţi copiii azi zâmbesc”. Proiectul are ca scop principal crearea unei baze de date cu elevii din cele 3 comune, aflați în pericol de abandon școalar; identificarea cauzelor care pot duce la acesta cât și formarea unei formarea unei echipe de specialiști care să îi îndrume pe aceștia.

De asemenea, se dorește identificarea surselor de finanțare pentru îndepărtarea cauzelor sociale și crearea unei legături permanente cu școala. Hotelul SunGarden Therme își așteaptă oaspeții cu porțile deschise pe adresa Strada Libertății numărul 1, în orașul Dej.Lasă un răspuns

Site creat de