Timp liber, Important

Sunsets le aduce pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, pe Gioli & Assia

Sunsets le aduce pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, pe Gioli & Assia

Organizatorii Sunsets continuă seria de petreceri de la Cluj Arena cu un duo a cărui popularitate creşte exponenţial pe zi ce trece.

Italiencele Gioli & Assia vor ajunge pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, pe 20 septembrie. Evenimentul va începe la ora 21.

Cele două artiste îmbină stiluri muzicale precum electro, dance, indie şi pop, iar acest lucru le-a făcut cunoscute în toată lumea. De exemplu, ultimele clipuri video postate pe YouTube au strâns peste 10 milioane de vizualizări.

Gioli & Assia nu sunt singurele artiste care vor cânta şi mixa la Sunsets. La evenimentul de pe 20 septembrie vor mai fi prezenţi şi Dor de Ducă, Akos, DigitaLove, Soushake.

Preţul unui bilet este de 40 de lei şi poate fi cumpărat de aici.

Următoarele bilete vor fi puse în vânzare în curând.

De menţionat este faptul că accesul este limitat la 700 de persoane. „Ne-am propus ca prin conceptul Sunsets să promovăm evenimentele de calitate şi nu cozi şi înghesuieli. Ne dorim o atmosferă foarte bună, astfel încât cei prezenţi să se bucure de muzică„, a declarat Marius Bugeac, unul din organizatorii Sunsets, pentru cluju.ro.Lasă un răspuns

Site creat de