Important, Timp liber

Suplimentare de bilete la concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca

depeche mode cluj

Un număr limitat de bilete a fost pus la vânzare pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc vara aceasta în Cluj-Napoca. Noile bilete sunt disponibile în mai multe categorii de preţ, inclusiv în sectoare ce fuseseră declarate sold-out. Aceasta este prima vizită a membrilor Depeche Mode la Cluj-Napoca, concertul fiind inclus în turneul european ce marchează lansarea noului album intitulat Spirit.

Suplimentarea de bilete se datorează unor modificări de ordin logistic în urma cărora s-au putut elibera mai multe locuri ce fuseseră iniţial oprite de la vânzare. Fanii trupei mai au astfel posibilitatea să găsească locuri disponibile inclusiv în sectoare ce fuseseră declarate deja sold-out, respectiv în Tribună, pe inelul 1, la preţul de 311 lei dar şi pe inelul 2, la preţul de 251 de lei. Biletele suplimentate sunt în număr limitat şi se pot achiziţiona fie online, de pe www.eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere.

Concertul pe care Depeche Mode îl va susţine pe Cluj Arena, vara aceasta, este cu atât mai special cu cât are loc exact în aceeaşi zi în care Martin Gore îşi sărbătoreşte ziua de naştere. 23 iulie este aşadar o zi cu noroc pentru fanii celebrei trupe, care vor avea şansa nu doar să asculte câteva dintre cele mai iubite hituri Depeche Mode, ci vor putea să-l şi felicite pe Martin pentru cea de-a 56-a aniversare. În deschiderea concertului va cânta Maya Jane Coleş, DJ şi producător din Marea Britanie, mai multe detalii despre programul zilei urmând a fi făcute publice mai aproape de ziua evenimentului.

Biletele se găsesc pe eventim.ro şi în magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Carturesti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei -Tribuna Inel I, categoriile Golden Circle şi Tribună VIP fiind epuizate.

Turneul Global Spirit a început pe 5 mai, cu un show la Stockholm, în Suedia, şi continuă în alte 20 de ţări europene, România fiind ultima din acest segment, noi concerte urmând să aibă loc în America de Nord şi America de Sud.Lasă un răspuns

Site creat de