Sport, Important

Surf Someș – sport extrem practicat în centrul Clujului pe Someșul Mic (VIDEO)

Surf Someș - sport extrem practicat în centrul Clujului pe Someșul Mic

Un nou sport începe să fie practicat în centrul Clujului, pe râul Someșul Mic. Un grup de tineri din Cluj-Napoca au încercat să valorifice râul într-un mod inedit: practicând surf-ul.

Surf Someș can be a reality! Ce altceva ar fi mai bun pe temperaturile care ne așteaptă decât un surf pe râu? Clujul are nevoie în continuare de locuri unde putem să avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă„, au transmis cei de la Surf Wave în Cluj-Napoca.

Chiar dacă primele două încercări au fost nereuşite surfer-ii clujeni sunt convinşi că în curând se va putea face surf pe râul Someșul Mic.

Am încercat pentru prima dată un experiment la scară mică în urma căruia am învățat multe și ne-am dat seama că este cu adevărat posibil ca un val să se realizeze pe râul din Cluj. Now back to the work, trebuie făcute modificări la rampă şi în curând ne vom întoarce să surfam cu adevărat.

Sesiunea numărul 2 s-a desfășurat azi. Deși am sperat să iasă cum trebuie treaba se pare că anumite lucruri nu au fost gândite așa cum ar fi trebuit, așa că din nou a fost o zi plină de lecții. A treia oară vă fi cu noroc„, au adăugat clujenii.Lasă un răspuns

Site creat de