Timp liber, Important

Sute de mii de fani au participat virtual la festivalul UNTOLD 2020

Festivalul UNTOLD s-a clasat pe locul 8 în topul celor mai tari festivaluri din lume

Peste 100.000 de mii de fani au urmărit, în cele 4 zile dedicate festivalului UNTOLD, transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe mainstage-ul festivalului.

Fanii au urmărit în fiecare zi pe canalul de YouTube al festivalului seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, John Newman și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor lor din diferite colțuri ale lumii.

Pentru seara de sâmbătă, peste 10.000 de fani ai festivalului s-au înregistrat pentru transmisiunea specială, când organizatorii au pregătit un content deosebit pentru ei. Fanii festivalului au putut urmări un set special pregătit de Danny Avila, cu cele mai difuzate piese pe mainstage-ul UNTOLD, un best of Armin van Buuren 5 ani, dar și show-ul lui Kygo din 2018 de la UNTOLD. De altfel, Armin van Buuren a postat sâmbătă, 1 august, pe pagina lui de socializare un mesaj pentru fanii lui și ai festivalului UNTOLD. Toate postările din social media de pe pagina festivalului din timpul zilelor dedicate UNTOLD au avut un reach de peste 5 milioane.

EMISIUNEA UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, TRANSMISĂ LA PRO TV A FOST LIDER DE AUDIENȚĂ

Peste 780.000 de români din întreaga țară au gustat din magia emisiunii UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, iar peste 260.000 de oameni au urmărit întreaga emisiune prezentată de Cabral care a avut invitați speciali, printre care și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Alex Dima, Smiley, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș au povestit experiențele lor de festival și ce înseamnă pentru ei UNTOLD. Emisiunea UNTOLD – SPARKS OF MAGIC a fost lider de audiență, pe publicul comercial.2 Comments

  1. Veniți pe strada Soporului!!! Acolo vedeți poluare, praf, praf, că nu vezi drumul cănd este o mașină în fața ta. Nu știu căt trebuie să așteptăm?! Am cerut de nenumărate ori să vină primarul în vizită 🤔 dar degeaba. Numai impozitele trimit ca să plătim. 😪😪😪 Un strop de asfalt așteptăm de 20 de ani. Și scrie în Cartea de identitate CLUJ NAPOCA!!! oraș de 5 stele.

Lasă un răspuns

Site creat de