Din Zona

Tânăr prins în flagrant în timp ce vindea abonamente false pentru festivalul UNTOLD

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 19 ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, acesta oferind spre vânzare bilete false pentru festivalul de muzică Untold.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un tânăr cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune asupra fratelui său, o persoană necunoscută oferindu-i spre vânzare, cu suma de 500 de lei, la data de 11 iulie, două bilete de acces la un festival de muzică din municipiul Cluj-Napoca, din perioada 3 – 6 august 2017, realizând apoi că biletele în cauză erau false„, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Ulterior, tânărul a găsit un anunţ pe internet, similar cu cel prin care a fost înşelat fratele său, iar în urma unor discuţii cu vânzătorul au stabilit să se întâlnească, pentru a achiziţiona două bilete pentru acele concerte.

„S-a procedat la supravegherea întâlnirii celor doi, iar după ce victima a primit două înscrisuri printate cu denumirea ‘bilet acces festival’ şi i-a înmânat vânzătorului o sumă de bani în schimbul acestora, bănuitul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii”, se arată în comunicat.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 800 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanelor în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de