De Vazut, Important

Târgul de Cariere Cluj este reprogramat pentru luna mai

Începe Târgul de Cariere IT de la Cluj | Companiile caută angajaţi cu sau fără experienţă

Pentru siguranța și sănătatea comunității, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din țară, a decis reprogramarea evenimentului Târgul de Cariere Cluj, planificat pe 17-18 martie la BT Arena. 

Evenimentul este reprogramat în partea a doua a lunii mai 2020, urmând ca în zilele următoare să fie anunțată data oficială la care acesta va avea loc.

La eveniment vor participa în continuare peste 60 companii din domenii diverse, precum: Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism și Contabilitate.

Între timp, organizatorii evenimentului rămân activi în online, cu toate joburile disponibile și  informațiile pregătite pentru eveniment, urmând ca acesta să fie implementat la finalul lunii mai, în aceeași locație, BT Arena. Totodată, conferințele I love my job, desfășurate în cadrul evenimentului de recrutare, vor fi amânate împreună cu acesta.

Pentru celelalte evenimente din sezonul primăvară 2020, respectiv Iași, Mureș, Chișinău și Oradea, vom reveni cu informații în zilele următoare.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii.Lasă un răspuns

Site creat de