Social & Cultura, Important

Târgul de Cariere Cluj oferă mii de oportunități profesionale, workshopuri și competiții

Târgul de Cariere Cluj

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din România și Republica Moldova, se apropie cu pași repezi.

Personele aflate în căutare de noi oportunități profesionale sunt așteptate săptămâna viitoare la Târgul de Cariere Cluj (7-8 martie) și Târgul de Cariere în IT Cluj (9-10 martie).

Ambele evenimente vor avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și reunesc peste o sută de companii și organizații.

Intrarea va fi liberă atât la târg, cât și la seminariile și competițiile care vor avea loc în cadrul târgului și care abordează diverse teme: cercetare, recrutare, marketing, IT.

La Târgul de Cariere Cluj (7-8 martie) participă peste 60 de companii și organizații printre care Bombardier, Emerson, Genpact, Lidl, Star Transmission & Star Assembly, Steelcase, Vertiv, Mega Image, Bosch, Bosch Rexroth, UPC, Cerved, E.ON Business Services, CSi România, Energobit, Blue Projects, Pyronova, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES, Office Depot, Rigips Saint Gobain, Terapia a Sun Pharma Company, Welocalize, Yardi România, Banca Transilvania, DeLonghi, Adecco, TenarisSilcotub, Lugera, Sykes. Angajatorii vor să recruteze câteva mii de persoane.

Îi așteptăm pe cei care își caută un job, un internship sau o colaborare, dar și pe cei care vor să fie mai buni în domeniul lor și vor să se conecteze cu profesioniști ori să participe la seminarii și competiții. În 7 și 8 martie are loc Târgul de Cariere Cluj, cu oportunități din diverse domenii de activitate, concursuri și seminarii. În 9 și 10 martie are loc TdC în IT, unde ne adresăm pasionaților și specialiștilor din acest domeniu care vor găsi aici joburi, internshipuri, cursuri, concursuri-viteză Speed Coding Challenge și Speed Gaming Challenge, dar și o serie de workshopuri pe teme de IT”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere (TdC).

Ce poți face la Târgul de Cariere Cluj – marți și miercuri, 7-8 martie, la Sala Polivalentă

Târgul de Cariere Cluj din 7 și 8 martie va reuni companii și organizații care caută colegi în domenii precum inginerie, servicii, consultanță, producție, retail, auto & automotive, servicii financiare, energie, telecom, farma & medical, recrutare, sector bancar, asigurări, educație, training, turism, logistică, transport.

Candidații vor putea alege cele mai bune oportunități și vor avea ocazia să se specializeze profesional la workshopuri și seminarii gratuite. „Am diversificat mult oferta TdC, astfel că venim cu oportunități diverse atât pentru cei care au un job și vor să se dezvolte, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a unei noi provocări profesionale”, afirmă organizatorii.

În cadrul TdC vor avea loc workshopuri care abordează teme precum marketing, personal branding, cercetare și recrutare organizate de Smart HR, Asociația Apex-Edu, Google România și Fundația LEADERS.

Participanții vor putea urma Atelierul Digital Google, vor afla cum pot folosi rețelele sociale pentru a obține un job mai bun și vor înțelege cum pot să înceapă o carieră în cercetare. Participarea la workshopuri e gratuită, însă locurile sunt limitate și înscrierea online e obligatorie.

Înscrie-te la workshopurile TdC: social media, personal branding, cercetare și Atelierul Digital Google

  • Cum poți să începi o carieră în cercetare – marți 7 martie ora 12:00-15:00. Înscrieri se fac aici.
  • Impactul Social Media asupra recrutării, Smart HR – marți 7 martie ora 17:00-19:00. Înscrieri se fac aici.
  • Atelierul Digital Google – miercuri 8 martie ora 12:00-15:00. Înscrieri se fac aici.

Pe lângă seminarii și workshopuri, la TdC participanții pot intra într-un treasure hunt și pot câștiga un weekend la Poiana Brașov. În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

Susține cercetarea la TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile vor putea dona pentru susținerea acestui domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.Lasă un răspuns

Site creat de