Social & Cultura, Important

Târgul de Cariere Cluj: peste 1200 de oameni au aplicat la peste 600 de locuri de muncă

Târgul de Cariere Cluj: peste 1200 de oameni au aplicat la joburi față în față cu viitorii lor angajatori

În perioada 15-16 octombrie, la BT Arena, a avut loc ediția de toamnă Târgul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din Transilvania.

Târgul de Cariere Cluj a reunit cei mai buni angajatori, veniți cu sute de locuri de muncă disponibile atât pentru tinerii absolvenți cât și pentru cei cu mai multă experiență profesională.

Peste 70 companii din domenii diverse și peste 4.500 vizitatori s-au prezentat la acest eveniment. Dintre acestea, 1.296 au aplicat la joburi fata în faţă cu viitorii lor angajatori.

Companiile venite să recruteze la Târgul de Cariere au fost din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, până la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, oferind împreună peste 600 locuri de muncă, atât pentru România cât și pentru străinătate.

De la posturi full time, la internshipuri, companiile cu cele mai multe oportunități la Târgul de Cariere Cluj în sezonul de toamnă 2019 au fost: Genpact, Bosch Automotive, Vertiv, Sta Travel, Emerson, Michelin, E-on, Banca Transilvania, Art of Hospitality, Tenaris, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Tecknik, Office Depot, Energobit și Cora.

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere s-a făcut într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. “Oferta de locuri de muncă în acest sezon a fost variată, iar multe companii au demarat pe loc procesul de angajare. De la ingineri, contabili și chiar graficieni și lucrători comerciali, companiile au reușit să angajeze eficient și rapid, în special datorită sistemului de recrutare rapidă e-jobs“, a declarat Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere.

Partea de recrutare a fost completată de conferința I ❤ My Job – Autumn Talks, ce a adus speakeri motivaționali și sesiuni de training pentru tineri. Andreea Marin, personalitate TV,  Răzvan Cherecheș, profesor universitar și Valeriu Andiuță au fost cei mai apreciați speakeri la scena deschisă.

Cele trei sesiuni de training au adresat tinerii interesați de posibilitatea carierelor multiple, dar și de o reprofilare în domeniul IT, sesiunea prezentată de Wellcode expunând secretele succesului de la zero la programator.

targul de cariere cluj

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară.

Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional.

În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.Lasă un răspuns

Site creat de