Social & Cultura, Important

Târgul de Cariere Cluj și Târgul de Cariere în IT, gata de start. Peste o sută de companii fac angajări la Cluj

Târgul de Cariere Cluj

Sala Polivalentă din Cluj se transformă săptămâna aceasta într-un adevărat centru al carierei. De marți și până vineri, peste o sută de companii și organizații vor organiza mini-interviuri, competiții, workshopuri și seminarii adresate celor interesați de creștere profesională și de noi oportunități de carieră.

Marți și miercuri îi așteptăm la Sala Polivalentă pe toți cei interesați de cariera lor, iar joi și vineri Târgul de Cariere în IT e adresat pasionaților și specialiștilor IT cu oferte, oportunități și concursuri speciale pentru ei”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere (TdC).

În ce domenii caută companiile angajați la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere Cluj Global, care are loc marți și miercuri (7-8 martie), reunește peste 60 de angajatori interesați să-și mărească echipele cu noi colegi în domenii precum inginerie, servicii, consultanță, producție, retail, auto & automotive, servicii financiare, energie, telecom, farma & medical, recrutare, marketing, sector bancar, asigurări, educație, training, turism, logistică, transport.

Recrutări fac companii precum Bombardier, Emerson, Genpact, Lidl, Star Transmission & Star Assembly, Steelcase, Vertiv, Mega Image, Bosch, Bosch Rexroth, UPC, Cerved, E.ON Business Services, CSi România, Energobit, Blue Projects, Pyronova, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES, Office Depot, Rigips Saint Gobain, Terapia a Sun Pharma Company, Welocalize, Yardi România, Banca Transilvania, DeLonghi, Adecco, TenarisSilcotub, Lugera, Sykes.

În acest moment avem deschise 30 de poziții în Cluj și 15 stagii de internship plătit, atât pentru perioada de vară, cât și programe de internship care se desfășoară pe 1 an. Avem roluri deschise pentru diferite nivele de experiență, de la junior (absolvenți de facultate) la senior cu 5+ ani experiență. Pentru majoritatea căutăm vorbitori de limbă franceză sau germană, aditional pe lângă limba engleză. Domeniile sunt variate: IT, inginerie, design, financiar, administrativ, HR, marketing, vânzări”, afirmă reprezentanții companiei Steelcase.

La rândul lor, recrutorii Blue Projects anunță că vor să-și mărească echipa. Ei caută economiști, contabili, specialiști achiziții, ingineri proiectanți /mecanici, dar și studenți în ultimii ani sau la master.

Participă la seminarii și workshopuri

Pe lângă oportunitățile de carieră în peste 60 de companii, participanții pot urma cursuri și workshopuri pe teme precum cercetare, marketing, social media și recrutare. Astfel, Atelierul Digital Google revine la Târgul de Cariere, cercetătorii de la două institute de prestigiu le vor împărtăși tinerilor informații despre vor putea afla cum pot începe o carieră în cercetare, iar specialiștii Smart HR vor vorbi despre impactul social media asupra recrutării. Participarea la seminarii și workshopuri e gratuită, însă locurile sunt limitate.

Înscrieri se fac aici: http://targuldecariere.ro/cluj-global/seminarii. În plus, au loc competiții contracronometru de traducere în diverse limbi.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile pot dona pentru a susține acestui domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obține cărți și au ocazia să urmeze cursuri organizate de Smart HR.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

Târgul de Cariere Cluj are loc în 7-8 martie la Sala Polivalentă din Cluj. Accesul este liber. Mai apoi, în 9 și 10 martie sunt așteptați pasionații și specialiștii IT la Târgul de Cariere în IT care va reuni peste 40 de companii din acest domeniu.

Toate detaliile despre Târgul de Cariere și oportunitățile profesionale sunt pe www.targuldecariere.ro.Lasă un răspuns

Site creat de