Social & Cultura, Important

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se numără printre cele mai frumoase 20 de astfel de târguri din Europa

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se numără printre cele mai frumoase 20 astfel de târguri din Europa

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost ales de European Best Destinations, cel mai important site de destinații turistice din Europa, printre cele mai frumoase târguri de acest fel în 2018.

Site-ul respectiv, coordonat de o organizație a Uniunii Europene, nominalizează în fiecare iarnă 20 de târguri de Crăciun într-un concurs numit „Cele mai frumoase pieţe europene de Crăciun”.

Anul acesta și un oraș din România a intrat în competiție

Este vorba de Cluj-Napoca și Târgul de Crăciunde aici despre careEuropean Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc.

De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului?

Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului”.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este unul dintre cele 20 de târguri de Crăciun nominalizate în concursul European Best Christmas Market al European Best Destinations! Dacă vă e drag ce facem, susţineţi-ne cu un vot aici. Milioane de mulţumiri”,  au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca.

Anul trecut competiția a fost câștigată de Zagreb.

European Best Destinations este o asociaţie europeană cu sediul la Bruxelles ce promovează turismul şi cultura europeană.

program targ de craciun cluj 2018

targ de craciun la cluj 2918

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se numără printre cele mai frumoase 20 astfel de târguri din Europa


sursa: libertatea.ro


3 Comments

  1. Nu mai manipulati oamenii!!!! Schimbati titlul articolului!!!! Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca NUUUUUUUU se numără printre cele mai frumoase 20 de astfel de târguri din Europa…. a intrat doar in concurs!!!! Vai ce nesimtire!!!

    1. Bine marta maica…da da ce te ia pe tine invidia asa de violent? A zis clujenii ca e cei mai tare?lasa vrajeala, stii cum zic? bam bam :))))

Lasă un răspuns

Site creat de