Timp liber, Important

Târgul de Crăciun din Cluj – printre cele mai frumoase din Europa

Târgul de Crăciun din Cluj - printre cele mai frumoase din Europa

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca a fost nominalizat, din nou, în cadrul concursului European Best Christmas Market organizat de către European Best Destinations.

Astfel, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se află deja între cele mai frumoase 24 Târguri de Crăciun din Europa. Anul trecut, evenimentul din Cluj s-a situat pe locul 10 în Europa.

Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ducem Clujul, pentru al doilea an consecutiv, în top 10 destinații pentru perioada Crăciunului, votați aici„, au transmis organizatorii târgului.

Votul se desfășoară în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie și puteți vota din nou la interval de 24 de ore.

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii, între 22 noiembrie și 31 decembrie, sub semnul jocului și a veseliei.

Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători.

Personajele principale ale temei de anul acesta – calul cu coarne, omul de zăpadă din zaruri și domino joker – au coborât din poveste și vor fi alături de noi în piață.

Moş Crăciun vine la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca | Copiii îl vor putea întâlni la Căsuța Moșului3 Comments

  1. Îmi place orașul Cluj-Napoca din întâmplare am ajuns în. ….. oameni cu suflet mare , cu credință în Dumnezeu și cu multă mila pentru aproapele sau. Cu respect pentru toți locuitorii : Medici,Preoții și Profesorii .

Lasă un răspuns

Site creat de