Din Zona, Important, Timp liber

Magia Sărbătorilor: Târgul de Crăciun ‘Winter Dream’ va fi organizat în Floreşti

Winter Dream

Sezonul magic se apropie, iar comunitatea Floreștiului se pregătește de sărbătoare cu ediția a doua a târgului de Crăciun ‘Winter Dream’.

Acest eveniment festiv va avea loc între 30 noiembrie și 23 decembrie 2023, în același loc: Parcul Poligon. Administraţia locală își propune să transforme parcul într-un tărâm de basm, decorat festiv pentru a celebra bucuria Crăciunului.

Târgul de Crăciun ‘Winter Dream’ va fi organizat în Floreşti

Una dintre atracțiile principale va fi patinoarul, deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețea iernii. Totodată, hambarul îmbietor va fi redeschis, oferind o gamă variată de bucate tradiționale și moderne, pentru a satisface gusturile atât ale copiilor, cât și ale adulților.

Elementul central al târgului va fi un brad impunător, împodobit cu luminițe strălucitoare.

Serile vor fi animate de concerte speciale cu invitați de seamă, aducând un plus de fericire și magie atmosferei festive.

Prezența lui Moș Crăciun este un moment așteptat atât de cei mici, cât și de adulți, promițând să aducă zâmbete și fericire. Târgul va fi plin de surprize, fiecare colț al parcului fiind îmbibat de farmecul sărbătorilor.

‘Winter Dream 2023’ își propune să creeze amintiri de neuitat, împărtășind căldura și spiritul sărbătorii de Crăciun în cadrul comunității. Organizatorii așteaptă vizitatorii cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie începând cu 30 noiembrie.
Lasă un răspuns

Site creat de