Timp liber

Târgul de Nebrazi din Cluj-Napoca. Se doreşte salvarea brazilor vii

Nebrazi

În perioada 11-14 decembrie 2017 publicul este invitat la H33 (pe strada Horea nr. 33) să viziteze Târgul de Nebrazi. Aici vor fi expuşi nebrazii făcuţi de voluntari pentru a invita doritorii să facă sau să cumpere nebrazi pentru a salva brăduți vii. Banii din vânzări vor fi donați pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tășuleasa Social.

V-am obișnuit cu ce este nebradul. El seamănă leit cu pomul de Crăciun, doar că nu are brăduțul acela tăiat din pădure în interior. E la fel de frumos și la fel de strălucitor, e făcut de mâinile harnice ale familiei, prietenilor sau ale colegilor tăi și nu numai ca ține mândru locul bradului, dar îi și salvează viața.

Fiecare nebrad salvează viața unui brăduț! Acum vrem să vă invităm să-i vedeți și chiar să-i cumpărați. Din banii adunați vor fi plantați în pădure alți și alți brăduți, de către cei de la Tășuleasa Social. Haide să facem și să cumpărăm nebrazi!

Dacă nu apucați să vă faceți nebrazi nu-i nimic. Vrem să vă invităm la noi la H33 să vă alegeți unul dintre nebrazii făcuți de alți inimoși. Fiecare va găsi un nebrad după gustul său, vă garantăm noi asta. Vi-l puteți lua acasă sau la birou, donând contravaloarea acestuia pentru Fondul de plantare al celor de la Tășuleasa Social, a căror misiune este să-și invite voluntarii să-i transforme în noi păduri.

Uite-te în program, urmărește pe pagina H33 și haide când ai poftă de câteva ore de distracție și creativitate. Va fi chiar fain și interactiv.

Deschidem Marele Târg de Nebrazi de la H33! Da da. Ați auzit bine: curtea Prodvinalco de pe strada Horea nr. 33 se transformă într-un tărâm de basm! Aici veți găsi expoziția de nebrazi prezentată într-un decor de poveste.

Târgul va fi deschis până pe 14 decembrie și vă va aștepta cu surprize în fiecare zi.” au transmis organizatorii Urbannect.Lasă un răspuns

Site creat de