Din Zona, Important

Târguri de Crăciun ce merită vizitate

Târguri de Crăciun ce merită vizitate

Apărute în Germania în secolul XIV, târgurile de Crăciun s-au răspândit în întreaga Europă și mai apoi în întreaga lume. De-a lungul timpului, au devenit evenimente festive indispensabile din perioada Crăciunului pentru sărbătorile de sfârșit de an. Și ce poate fi mai frumos decât să asculți jingle bells sau balalaikas în cele patru colțuri ale Europei, nu numai în România? Pregătește-te să fii uimit în fața celor mai frumoși brazi de Crăciun, bine îmbrăcat, pentru a savura un pahar de vin fiert sau o cană de ciocolată caldă.

Târgul de Crăciun de la Praga, Republica Cehă

Praga se află cel mai adesea în topul listei atunci când vine vorba despre cele mai frumoase târguri de Crăciun. Foarte aproape unele de altele, mai multe târguri organizate degajează o ambianță autentică. Cele mai importante târguri de aici se află în Vechea Piață și Piața Vanceslas. Două târguri mai mici completează de minune această panoramă: cele din piața Havel și piața Republicii.

Te poți plimba în sunetul colindelor de Crăciun și al mirosului de scorțișoară și cuișoare, sau poți încerca tot felul de specialități cehe: cârnați și șuncă, produse de patiserie tradiționale parfumate și nuci dulci prăjite, vin cald și mied.

Târgul de Crăciun de la Viena, Austria

Crăciunul în Austria este o adevărată încântare și un veritabil eveniment! Peste 12 târguri de Crăciun sunt cele care vin să ilumineze piețele și palatele din centrul istoric. Peste 100 de căsuțe de lemn vând produse de artizanat și de artă, decorațiuni de sticlă sau din ceramică, peste tot sunt iesle tradiționale făcute cu mâna iar dulciurile sunt fabuloase. 

Poți începe explorarea cu Rathausplatz sau cu Freyung și cu cea de la castelul Schonbrunn.

Târgul de Crăciun de la Londra

Cel mai frumos târg de Crăciun de la Londra este fără doar și poate Winter Wonderland de la Hyde Park. Aici este vorba despre un veritabil parc de distracții. Este un patinoar gigant, sunt spectacole de circ, concerte, o roată mare, roller coastere, un palat de iarnă, dar și un univers magic unde poți descoperi spiriduși, unicorni, dragoni… la Londra, Crăciunul este o veritabilă sărbătoare.

Târgul de Crăciun de la Budapesta

Una din particularitățile Târgului de Crăciun de la Budapesta este faptul că aici găsești produse de calitate în mici cantități, conform unor metode ancestrale. Poți cumpăra de aici cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, ghirlande sau lampioane. Poți găsi mai multe târguri de Crăciun, printre care cea din piața Vorosmarty, care este în apropiere de celebra cafenea Gerbeaud. 

Târgul de Crăciun de la Koln

La Koln, la picioarele unei impozante catedrale, se găsește cel mai vizitat Târg de Crăciun din Germania. Aici vei găsi 160 de căsuțe de lemn repartizate în jurul unui brad de Crăciun, unde vei găsi obiecte artizanale, celebrii biscuiți speculoos și alte dulciuri minunate. 

Târgul de Crăciun de la Sibiu 

Este unul din cele mai frumoase târguri de la noi din țară. Aici vei găsi atracții precum o roată foarte mare panoramică, un patinoar și proiecții pe clădirile din Piața Mare. 

Și deoarece costurile unei astfel de experiențe magice sau feerice sunt destul de mari, cu bilete de avion, cazare sau mâncare, pentru a te bucura de experiență așa cum trebuie, poți accesa un credit până la salariu pentru a o finanța. Nu uita însă că nu ai nevoie de un credit care să te pună în dificultate, așadar înainte de a accesa împrumut, asigură-te că o să ai posibilitatea de a-l achita.Lasă un răspuns

Site creat de