Uncategorized

Tarja Turunen, regina muzicii finlandeze, va concerta in premiera la Cluj-Napoca

tarja turunen

Pentru prima data, Tarja Turunen a ales sa concerteze in inima Transilvaniei si sa-si prezinte cel mai recent proiect – recitalul “Ave Maria”. Astfel, publicul clujean este invitat sa se lase fermecat astazi la Opera Nationala de un show unic, de inalta calitate artistica, o infuzie fina de magie a sarbatorilor de iarna.

Totodata,, artista a anuntat lansarea albumului “Ave Maria – En Plein Air” pe data de 11 septembrie care include 12 piese, printre care se numara si o varianta proprie si emotionanta a piesei “Ave Maria” pe care o vom putea asculta live, in premiera, in cadrul concertelor sustinute in Romania.

Tarja Turunen este cunoscuta pentru modul inedit prin care reuseste sa gaseasca puncte comune ale unor genuri apparent total diferite. In trecut, artista ne-a vizitat, alaturi de Mike Terrana, si ne-a oferit show-ul “Beauty and the Beat” – un mix de rock si muzica clasica, acompaniat de cor si orchestra.

Prin spectactolul de exceptie “Ave Maria”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Craciunului alaturi de muzicienii extrem de talentati care o vor acompania pe scena.

Tarja Turunen este recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase si reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formatiei Nightwish de la infiintarea trupei si pana in 2005, dand voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”.

Dupa despartirea de trupa, Tarja a inceput o cariera solo, iar cu ajutorul unor instrumentisti de senzatie , a lansat 4 albume de studio. Totodata, talentul si autoritatea sa muzicala i-au adus si rolul de jurat in popularul talent shiw “The Voice of Finland” (echivalentul Vocii Finlandei).

Evenimentul de la Opera Nationala este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro la preturile de 350 lei Categoria I ; 250 lei Categoria II si 150 lei Categoria III.Lasă un răspuns

Site creat de