Timp liber

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca. Experții români vor analiza modificările și tendințele în domeniul fiscal

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca
 • BusinessMark deschide seria de evenimente Tax & Finance Forum”, proiect ce se va desfășura în patru orașe din țară: Cluj-Napoca, București, Brașov și Timișoara
 • Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali

BusinessMark anunță organizarea evenimentului “Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 1 noiembrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca. Experții din cele mai mari companii de consultanță din România vor aborda aspecte fiscale de actualitate și vor dezbate tendințele la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile.

Această ediție include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte și standarde de raportare financiară internațională.

Tematica acestei ediții cuprinde aspecte ce țin de: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și european, noua abordare OECD a taxării internaționale, armonizarea legislației românești, noutăți în sfera impozitului pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului, TVA – noutăți, split-TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, prețurile de transfer, trenduri în controalele fiscale efectuate de autorități, vămuirea centralizată- metodă de eficientizare a costurilor, mobilitatea internațională a angajaților – provocări fiscale, IFRS 15 – Venituri din contractele cu clienții și IFRS 16 „Contractele de leasing”: noul concept de leasing, exemple practice.

Ne continuăm misiunea începută în primăvara acestui an, aceea de a rămâne conectați la schimbările și tendințele fiscale naționale și internaționale și de a le transmite prin intermediul unui forum care facilitează învățarea la cel mai înalt nivel. În contextul unui final de an cu multe modificări legislative, ne face plăcere să organizăm o nouă ediție Tax & Finance Forum la Cluj-Napoca și să descifrăm, alături de reprezentanții din cele mai mari companii de consultanță, noutățile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

 • GABRIEL SINCU, Tax Executive Director, EY România
 • LIVIU GHEORGHIU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars România
 • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
 • DIANA OPRESCU, Manager, Consultanță Fiscala, PwC România
 • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
 • LUCIAN DUMITRU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars România
 • MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta
 • ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Audit, PwC România
 • ALEXANDRA BĂLAN, Manager, Audit, PwC România

Conferința se adresează următorului tip de public: directori financiari, generali, economici, contabili, auditori, experți fiscali, analiști financiari, consultanți fiscali și controlleri financiari.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.Lasă un răspuns

Site creat de