Din Oras, Important

Taxele și tarifele stabilite de Consiliul Județean Cluj nu vor fi majorate în anul 2021

taxe romani de-a lungul vietii

 Consiliul Județean Cluj a hotărât, în unanimitate, faptul că taxele și tarifele aferente anului fiscal 2021 rămân la același nivel ca și în prezent.

În acest sens, în baza propunerilor transmise de structurile de resort ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean, toate taxele și tarifele locale, dar și cuantumul amenzilor aferente anului 2021 rămân neschimbate.

În plus, ca urmare a introducerii digitizării în cadrul instituției, respectiv ca urmare a emiterii electronice a unor documente, Consiliul Județean Cluj a renunțat la practicarea anumitor taxe pentru eliberarea în format scris a respectivelor documente. Astfel, Direcția de Urbanism și Amenajare a Teritoriului a eliminat taxele aferente copierii unor documentații de urbanism sau de eliberare a unor formulare specifice.

Totuși, din dorința uniformizării tarifelor practicate în cadrul celor două parcări subterane învecinate, respectiv cea aparținând stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente, Consiliul Județean Cluj a decis majorarea cu circa 30% a abonamentului aferent închirierii unui loc de parcare din cele 303 puse la dispoziție sub stadionul-emblemă al județului. De asemenea, Cluj Arena va elimina tarifele aferente ședințelor foto și video pentru grupurile de maximum 10 persoane.Lasă un răspuns

Site creat de