Uncategorized

TCOGB – eveniment pentru studenţii din Cluj care vor să lucreze în domeniul clădirilor verzi

studenţii cluj green buildings

TCOGB – eveniment pentru studenţii din Cluj care vor să lucreze în domeniul clădirilor verzi

În contextul creșterii consumului de energie și resurse la nivel mondial concomitent cu deteriorarea calității mediului, preocuparea pentru aplicarea unor soluții mai eficiente și cu un impact redus asupra mediului se resimte și în sectorul construcțiilor prin reorientarea spre clădiri “verzi”.

Această direcție implică cunoașterea detaliată a principiilor ce au în vedere minimizarea impactului negativ al construcției asupra mediului înconjurător, resurselor, respectiv a localităților. În acest scop, Asociația The City of Green Buildings promovează un pachet educațional pentru studenții, masteranzii, dar și cei interesați în a dezvolta o carieră în domeniul clădirilor verzi.

Dacă ești interesat de proiecte care au impact în comunitate, vrei să cunoști oameni pasionați de domeniul clădirilor verzi, atunci TCOGB te așteaptă în 25 februarie 2016, începând cu ora 18:00 la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca pentru a afla care sunt direcțiile pe care asociația le urmărește, ce proiecte au realizat și care sunt proiectele anului 2016.

În plus, vei avea ocazia să-i cunoști pe tinerii profesioniști din organizație, vei interacționa într-un cadru plăcut și ți se va răspunde la toate întrebările pe care le ai, iar dacă la finalul întâlnirii te regăsești printre tot ceea ce ți se va prezenta, echipa TCOGB te așteaptă la o discuție face to face la standul de recrutare pe care o să-l întâlnești la intrare.

Nu există taxă de participare, însă locurile sunt limitate așa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului te rugăm să-ți faci rezervare la unul dintre numerele de telefon: 0749 395 29 / 0741 450 524 sau prin intermediul formularului de înscriere: http://goo.gl/forms/sO9atGGWG3Lasă un răspuns

Site creat de