Social & Cultura, Important

Te întrebi cum ai putea să vizitezi Europa cu bani puţini? Răspunsul îl poţi afla la seminarul „The BEST way to travel” de la Cluj

airport 731196 1280

Te întrebi cum ai putea să vizitezi diverse orașe europene fără a avea cheltuieli semnificative? Dacă da, seminarul „The BEST way to travel” este potrivit pentru tine.

Tinerii sunt mereu dornici să descopere mai mult – mai multe locuri, mai multe informații despre ceea ce îi pasionează din jurul lor, mai multe despre ei înșiși și despre ceea ce sunt capabili. Călătoria este una dintre cele mai plăcute activități care reunește dezvoltarea pe toate planurile mai sus menționate.

De aceea experiența de a fi călător merită să fie trăită cât mai frumos și de câte ori apare ocazia potrivită.

Grupul local BEST Cluj-Napoca încurajează studenții să crească ca oameni, să acumuleze un bagaj de cunoștințe complet și să își creeze amintiri dragi și plăcute.

Din acest considerent, organizația studențească BEST vă invită vineri, 17 martie 2017, la seminarul de călătorie “The BEST way to travel”, un seminar deschis tuturor studenților de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și gândit pentru a deschide apetitul pentru aventură și călătorie.

Seminarul se va ține în Complexul studențesc Observator, în Căminul 7, de la ora 18:30, este gratuit iar înscrierea se face pe baza formularului regăsit pe pagina http://courses.bestcj.ro/seminar-traveling-2/ la secțiunea “Aplică acum!”

Scopul seminarului este, pe de o parte, de a încuraja studenții să călătorească, dar nu la întâmplare, ci într-un mod cât mai responsabil, mai organizat și în siguranță.

Astfel, participanții vor fi familiarizați cu felul în care să își plănuiască traseul și odată ajunși la destinație, vizitele. Li se va prezenta ce trebuie pus în bagaj și cum să se bucure cât mai mult de călătorii fără a-și depăși bugetul.

Pe de altă parte, seminarul are ca scop promovarea cursurilor de sezon din vara acestui an, cursuri organizate de membrii organizațiilor locale BEST din 50 de orașe europene pentru tineri din întregul continent.

Poza Media

Cursurile de sezon BEST îmbină studiul cu distracția, fiind împărțite, din punct de vedere al cunoștințelor necesare pentru a participa, în avansat și începător, iar din punct de vedere al abilității perfecționate pe parcursul cursului, în cursuri tehnice sau de dezvoltare personală.

Un alt mare avantaj al cursurilor BEST sunt cheltuielile scăzute, în jur de 15 euro pentru o săptămână de vacanță în străinătate, drumul până și de la destinație fiind, de fapt, singura grijă financiară – o grijă minoră odată ce știm cum să călătorim ieftin și în siguranță.

Pentru a participa la un astfel de curs, trebuie să fii student la Universitatea Tehnică și să trimiți, până la data de 19 martie 2017, o scrisoare de motivație către organizatorii cursului pentru care te-ai hotărât să aplici. Lista cursurilor disponibile vara aceasta, precum și detaliile referitoare la ce trebuie să conțină scrisoarea ta de motivație, se găsesc la adresa https://best.eu.org/courses/list.jsp.

Dacă nu ai mai redactat până acum o astfel de scrisoare, găsești mai multe informații pe pagina http://courses.bestcj.ro/ și, pentru întrebări și sfaturi despre cum să îți structurezi scrisoarea, vino la seminarul mai sus prezentat.

Dacă nu doar seimnarul și cursurile de sezon ți-au trezit interesul, ci și organizația BEST în sine, află că: BEST ( Board of European Students of Technology) este o organizație de voluntariat în continuă creștere ce în prezent reunește 96 Grupuri Locale BEST în 33 de țări.

Prioritatea organizației este de a oferi servicii de calitate studenților de pretutindeni și de a facilita comunicarea dintre studenți, companii și universități. Grupul local BEST Cluj-Napoca promovează valorile mai sus amintite din anul 1995, când a fost înființat, și oferă un mediu plăcut și prietenos tuturor studențiilor dornici să se dezvolte.Lasă un răspuns

Site creat de