Din Zona

Te poţi baza doar pe intuiţie la pariuri?

Te poţi baza doar pe intuiţie la pariuri?

Ca să ajungi să câştigi la pariuri sportive ai nevoie de noroc, de strategii foarte bine gândite, de cote atent alese pe bilete şi de intuiţie foarte bună. Intuiţia este importantă la pariuri mai ales că multe meciuri, evenimente sportive de pe biletul tău ar putea să îţi aducă venituri foarte bune, singura condiţie fiind să… intuieşti ce se va întâmpla în teren.

Intuiţia este mecanismul psihologic a cărui componentă principală este capacitatea intuitivă, o percepţie generală şi imediată bazată pe emoţii şi pe experienţe din trecut. Evaluezi viitorul pe baza unor cunoştinţe din trecut.

Cum funcționează intuiția la pariurile sportive?

Creierul se foloseşte de proiecţie pentru a găsi similarităţi între situaţia din prezent şi una din trecut care are aceleaşi caracteristici. Dacă nu ai suficientă experienţă intuiţia te poate înşela şi vei pierde la pariuri dacă te bazezi doar pe ea.

Înainte să pariezi e recomandat să analizezi echipele pe care vei paria, ce s-a întâmplat în trecut, cum se comportă în teren, să cunoşti bine sporturile pe care pariezi că să îţi maximizezi şansele de câştig. Te ajută şi ponturile pe care le găseşti pe site-urile de pariere, părerile specialiştilor şi pariorilor profesionişti, dar şi urmărirea evoluţiei cotelor în timp real. Alege și o agenție bună precum Betfair, care are multe puncte forte conform Betfair păreri scrise de profesioniști și amatori.

Intuiţia se dezvoltă însă pe măsură ce acumulezi experienţă, te documentezi, iar dacă ştii să o foloseşti corect la pariuri vei avea şi profit. Dar nu te poţi baza numai pe ea dacă vrei să ai şi câştiguri bune. Dacă stăpâneşti bine acest instrument foarte puternic vei putea să eviţi orice fel de capcane şi pierderi serioase la pariuri. Casele de pariuri intuiesc deja ce vor face pariorii şi cum vor evolua multe meciuri, partide, evenimente sportive, dar asta nu ne împiedică să apelăm la intuiţie pentru a avea bilete câştigătoare.

Strategia și intuiția fac echipă bună

Combină intuiţia cu strategia şi calculele la pariuri, cu analizele şi vei avea bilete câştigătoare mereu. În procente, dacă ar fi să estimăm de ce ai avea nevoie ca să ai câştiguri bune din pariuri sportive, am putea spune că e nevoie de 50-60% strategie, 10-20% intuiţie şi de noroc în proporţie de 20%.

Pariurile sportive sunt mai complicate decât crezi, aşa că ar fi bine să te documentezi serios şi să adopţi cele mai bune tactici care se bazează şi pe intuiţie ca să ajungi la rezultatul dorit, câştigurile excelente din pariuri. Dacă faci greşeala şi te bazezi doar pe intuiţie vei lăsa absolut totul la mâna norocului, şi norocul va fi mereu cel care va determina soarta biletului tău.

Pariurile sportive nu sunt bazate doar pe noroc, de aceea este important să aveți o strategie în spate. De-a lungul timpului au fost descoperite o mulțime de strategii care funcționează în această industrie. Fiecare dintre ele vă pot ajuta să vă creșteți șansele de câștig.Lasă un răspuns

Site creat de