Timp liber, Important

Teatru în autobuz la Cluj-Napoca

Inedit la Cluj: teatru în mijloacele de transport în comun

Teatrul Naţional din Cluj-Napoca încheie acest an aniversar cu ultimele două episoade din proiectul „Saptamana de teatru in autobus”.

Astfel, cei care vor călători cu autobuse ale Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca în săptămâna 16-22 decembrie 2019, vor avea ocazia să asculte fragmente din piese de teatru din dramaturgia universală, în interpretarea actorilor Teatrului Național Cluj-Napoca: Adriana Băilescu, Ramona Dumitrean, Cătălin Codreanu, Cătălin Herlo și Miron Maxim.

Începând cu ajunul Crăciunului și până aproape de finalul anului, vă invităm cu bucurie să intrăm împreună în lumea teatrului românesc. Cadoul de Crăciun pe care vi l-am pregătit în acest an îl găsiți în autobusele clujene.

Scenariile sunt realizate de Anca Hațiegan, iar regia este semnată de Andreea Iacob.

Aceste ultime două episoade din cadrul proiectului SĂPTĂMÂNA DE TEATRU ÎN AUTOBUS au fost realizate în parteneriat cu Radio Cluj, în studioul căruia au fost înregistrate, și cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca. Materialele vor fi difuzate zilnic în autobuse, în perioadele menționate, între orele 10:00 – 12:00 și 19:00 – 21:00„, au transmis reprezentanţii Teatrului Național Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de