IT

Techcelerator – program de finanţare în Cluj şi Bucureşti pentru start-upuri româneşti

TrustServista

Techcelerator, cu sedii în București și Cluj-Napoca, este un nou program de accelerare care se adresează startup-urilor românești de tehnologie. Pentru început 15-20 de firme vor putea primi finanţări de 25.000 euro, respectiv 75.000 euro, scrie startupcafe.ro.

Techcelerator este un accelerator care alocă fonduri pentru dezvoltarea companiilor aflate în faza de (pre)accelerare. Susținerea financiară este acordată prin intermediul parteneriatului exclusiv cu GapMinder, fondul de investiții de capital de risc recent lansat în România.

Programul se derulează pe o perioadă de 10 săptămâni si include sesiuni intensive de business coaching, mentorat, expertiză specifică în funcție de industria startup-ului și servicii de marketing. De asemenea, startup-urile vor avea acces la comunități internaționale pentru scalare și expunere în piața globală.

Pe durata programului de accelerare, membrii echipei Techcelerator vor facilita întâlniri între startup-urile participante și potențiali investitori și parteneri de afaceri cu ajutorul cărora firmele la început de drum își pot testa produsele sau încheia parteneriate strategice.

Startup-urile interesate să participe la prima rundă a programului pot aplica până la data de 11 martie 2018 pe www.techcelerator.ro .Lasă un răspuns

Site creat de