Important, IT

Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Techsylvania 2024

Techsylvania 2024, cel mai așteptat eveniment de business&tech, pregătește o nouă ediție

Cu accent pe încurajarea colaborării, generarea inovației și oferirea de oportunități de networking fără egal, Techsylvania 2024 promite să fie un eveniment fără precedent.

Printre cele mai asteptate aspecte ale Techsylvania 2024 se numără line-up-ul de speakeri. Participanții se pot aștepta să audă de la fondatorii unor titani globali în tehnologie, precum

  • John Caspers, Co-Fondator Adyen, o platformă de plăți cu o capitalizare de piață de 45B$;
  • Drew Banin, Co-Fondator dbt Labs, un unicorn inovator în domeniul datelor evaluat la 4 miliarde de dolari.
  • Sacha Dragic, Fondator Superbet, al doilea unicorn din industria tech din România;
  • Shai Shalev-Shwartz, CTO Mobileye, o companie pionieră în tehnologia autonomus driving, cu o capitalizare de piață de 25,57 miliarde $.

Acestia vin la Techsylvania cu zeci de ani de experienta acumulată în industiile din care fac parte. Evenimentul nu doar ca îți ofera șansa să îi asculti live, ci poti să te întâlnești cu ei și să discuti tendinte, strategii sau viziuni despre viitor.

În plus, Techsylvania 2024 va aduce CEOs, CTOs și CPOs de la cele mai inovative companii din lume, inclusiv Mobileye, WPP, Brex, Grab și SiriusXM. Experți tehnici de la LinkedIn și Front vor oferi, de asemenea, perspective inovatoare în domeniul tehnologiei și al tendințelor care modelează industria.

Techsylvania 2024 nu este doar despre speakeri din toată lumea; este, de asemenea, despre networking și construirea relațiilor de business. Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului din acest an este zona de matchmaking B2B, un spațiu dedicat unde participanții pot programa întâlniri individuale cu alți participanți folosind o aplicație dedicată pe tot parcursul eveniemntului. Această oportunitate unică de networking permite participanților să se conecteze cu indivizi similari, să schimbe idei și să exploreze potențiale colaborări de business.

Pentru ca organizatorii isi doresc sa atraga un public cat mai relevant la eveniment, aceștia oferă un discount de 25% cititorilor nostri cu codul `TECH25`. Acest discount se poate folosi atat la biletele Builder cat si la cele Premium, până în 15 Mai.  

De asemenea, Techsylvania 2024 introduce un nou concept `Office Hours With Investors`, care oferă oportunități exclusive pentru deținătorii de bilete Premium de a interacționa cu investitori din întreaga lume. În timpul acestor întâlniri private, fondatorii vor putea prezenta planurile lor de afaceri investitorilor, deschizându-se ușile pentru posibilități de finanțare și mentorat.

Suntem entuziasmați să introducem `Office Hours With Investors`  ca parte a Techsylvania 2024″, spune Vlad Ciurca, Co-fondator Techsylvania. „Această nouă inițiativă subliniază angajamentul nostru de a oferi oportunități de dezvoltare, colaborare și creștere pentru ecosistemul local si național. Credem că prin conectarea antreprenorilor cu investitori din toată lumea, putem ajuta la crearea urmatorului val de inovație.Lasă un răspuns

Site creat de