Câteva zile ne mai despart de startul celei de-a 5-a ediții a Techsylvania.
Unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din Estul Europei va aduce la Cluj-Napoca 45 de speakeri internaționali de la companii precum Waze, Alibaba, Bitdefender, eBay, Slack sau The New York Times, evenimente satelite și investitori care administrează fonduri venture capital de peste 3 de miliarde de dolari.
Programul din acest an include nu mai puțin de 70 de prezentări, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.
Descoperă aici când vor urca pe scenă Japjit Tulsi, Vice President Engineering al eBay ce conduce echipa care dezvoltă asistentul de vânzări bazat pe inteligență artificială, ShopBot, Di-Ann Eisnor, Director of Growth al Waze, celebra aplicație de navigație folosită de milioane de șoferi în fiecare zi, Ashley Carroll, partener al Social Capital, un fond care administrează nu mai puțin de 1,2 miliarde de dolari în administrare sau Sebastian Dobrincu, tânărul de 19 ani care a construit o companie de un milion de dolari în Statele Unite cu clienți precum Selena Gomez și Justin Bieber, dar și Yossi Vardi considerat a fi “părintele” ecosistemului de technologie din Israel și investitorul principal al primului serviciu de mesagerie online din lune, ICQ.
Nu trebuie să ratezi panel-ul de dezbatere despre afaceri din România care s-au extins în afara granițelor în zeci de țări precum Anglia sau Ungaria și chiar au trecut oceanul spre Statele Unite. Află cum au reușit chiar de la cei care conduc aceste afaceri: Dan Isai, CEO Salad BOX, Sergiu Biris, CEO Zonga, Mihai Dragan, CEO Oveit și Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.
Impactul pe termen lung al inteligenței artificiale va fi dezbătut în cadrul unui panel ce îi aduce față în față pe Xuan Jin (Alibaba), Cătălin Golban (Bosch), Micha Breakstone (Chorus.ai) și Newton Howard, directorul laboratorului de specialitate de la MIT.
În 2018 Techsylvania introduce sesiunile Q&A cu cei mai importanți speakeri ai evenimentului. Este locul în care scena devine a publicului, iar invitații sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare.
O noutate la a 5-a ediție sunt și evenimentele satelit organizate în premieră în România, în cadrul unui conferințe dedicate tehnologiei. Acestea vor depășii limitele sediului central și îi vor provoca pe cei mai curioși dintre participanți să testeze limitele realității virtuale, să analizeze viitorul domeniului medical în era noilor tehnologii, dar și să viziteze una dintre cele mai inovatoare fabrici din Transilvania.
Pregătiți-vă pentru un altfel de maraton, unul dedicat tehnologiei. 16+ echipe își vor testa cunoștințele de programare cu ajutorul celor mai noi dispozitive timp de 24 de ore.
În a treia zi a evenimentului, în paralel cu conferința va avea loc și Startup Avalanche. Competiția internațională dedicată startup-urilor organizată în parteneriat cu Risky Business. Companiile vor avea șansa să își prezinte proiectul în câteva minute, în fața investitorilor, iar premiul cel mare, oferit de Arobs Transilvania Software este o excursie în Silicon Valley.
A 5-a ediția a Techsylvania va avea loc în între 9 și 12 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, România.