Important, Social & Cultura

TeCOMM 2016: Cumpărăturile sunt tendința noastră de a ne relaxa, a ne destinde și a ne oferi anumite satisfacții

Cumpărătorii cheltuie mai mult atunci când se bucură de procesul de cumpărare, iar consumatorii care utilizează rețelele de socializare mai des sunt mai predispuși în a cumpăra mai des, conform studiului realizat în 2016 de compania Criteo, liderul mondial în publicitatea de performanță digitală.

Cumpărăturile sunt tendința noastră de a ne relaxa, a ne destinde și a ne oferi anumite satisfacții. Modalitatea prin care un cumpărător se bucură de experiența de cumpărare este esențială pentru retaileri și advertiseri”, anunță compania Criteo. Conform studiului, 74% dintre consumatorii din Marea Britanie consideră că shoppingul este o activitate de relaxare.

Profesioniști internaționali – despre eCommerce în cadrul TeCOMM

goessweinAlexander Goesswein, Directorul General al companiei Criteo va susține în cadrul celei de-a 9-a ediție a evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo din 25-26 octombrie unul din cele 10 workshop-uri ce se vor desfășura la eveniment, axate pe optimizarea conversiilor, antreprenoriat și marketing. Cu o experiență de peste 17 ani în industria de marketing și mass-media, Alexander a avut un rol important în conducerea Yahoo! (Overture) și Microsoft Advertising, iar în prezent coordonează activitățile din Europa Centrală a companiei Criteo în relațiile sale cu clienți precum Sony, Made.com sau Thomas Cook Airlines.

În 26 octombrie, Alexander Goesswein va susține la Cluj-Napoca workshop-ul privind modalitățile prin care magazinele online își pot îmbunătăți rata de conversie prin intermediul telefonului mobil, al doilea cel mai utilizat instrument în realizarea cumpărăturilor online după laptop/calculator.

Storytelling în lumea digitală, eCommerce Marketing sau Strategii de a obține rezultate online sunt printre subiectele dezbătute în cadrul evenimentului TeCOMM unde vor participa peste 300 proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce. Pe lângă workshop-uri, evenimentul va include și peste 10 prezentări și dezbateri susținute de speakeri de renume la nivel internațional precum: Ivan Imhoff (Fondator House of Kaizen), Paul Papadimitriou (Fondator Intelligencr), Jonathan Chippindale (Director Executiv Holition), Hando Sinisalu (Fondator&CEO Best Marketing International), Giacomo Summa (Co-fondator&CEO Stylect), Mitchell Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) sau Cătălina Ionescu (Client Partener eCommerce Facebook).

Soluții inedite pentru cumpărăturile onlinehoria-grozea

În cadrul evenimentului TeCOMM participă și Horia Grozea, directorul Card Payments Netopia mobilPay, declarat cel mai important procesator de plăți online în 2015 din România. În 2013, Netopia mobilPay a lansat prima aplicație mobilă de cumpărături din România intitulată mobilPayWallet, iar în mai puțin de un an, aplicația a primit numeroase premii, fiind apreciată atât în online cât și în domeniile bancare.

Proprietarii care intenționează să-și deschidă un magazin online participă în 25-26 octombrie la sesiunea Start-up Area, în cadrul căreia se vor aborda subiecte legate de alegerea platformei online, construirea brandului, alegerea firmei de curierat sau menținerea relației cu clienții. Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul online, Cosmin Dărăban, CEO&Co-fondator al companiei Silkweb, va împărtăși din experiența sa proprietarilor care doresc să deschidă propriul magazin online. Cosmin s-a implicat în lansarea și dezvoltarea a peste 150 de magazine online și a ajutat peste 500 de firme să își crească traficul și vânzările online.

cosmin-darabanomCea de-a 9-a ediție TeCOMM eCommerce Conference&Expo reunește anual peste 300 proprietari de magazine online și profesioniști în eCommerce. Noua ediție va avea loc în 25-26 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca sub tematica Sell them your story. TeCOMM este evenimentul ce stă sub semnătura Libero Events, iar înscrierile continuă pe site-ul oficial www.cluj.tecomm.ro.



Lasă un răspuns

Site creat de