Important, Social & Cultura

TEDxEroilor 2017 este sold out. Dacian Cioloș, Corina Murafa, Dragoș Bucurenci, Stacey Ferreira, Dragoş-Nicolae Pîslaru vor fi prezenţi la Cluj

TEDxEroilor Award

Doar o zi ne mai desparte de cea de-a VIII-a ediție TEDxEroilor, participanții fiind așteptați mâine de la ora 16:00 pentru înregistrare la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Evenimentul de anul acesta este SOLD OUT și va aduce împreună peste 800 de iubitori de idei inovatoare iar sub lumina reflectoarelor, idei a peste 20 de speakeri naționali și internaționali a căror voce are un impact în comunitatea locală și globală.

Pe scena TEDxEroilor 2017 vor urca Dacian Cioloș  – fost Prim-Ministru al României, Corina Murafa – expert în politici de energie și sustenabilitate, Stacey Ferreira – CEO Forge, Dragoș Bucurenci – consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune, Dragoş-Nicolae Pîslaru – economist, ex-tehnocrat și consultant, André Krouwel – politolog și fondator al Compasului Electoral.

Mai multe informații despre speakeri și program se pot afla de pe site.


În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.Lasă un răspuns

Site creat de