Timp liber, Important

TEDxEroilor revine cu o nouă temă curajoasă la Cluj-Napoca

TEDxEroilor

Într-o lume în care schimbarea e dorită, dar nu mereu încurajată și susținută, TEDxEroilor 2023 vine să celebreze oamenii care nasc idei curajoase, care schimbă perspective si strălucesc prin propriile forțe.

În 28 octombrie, la Cluj, într-un spațiu unde căutarea de sine și maturizarea își găsesc locul în fiecare an, organizatorii TEDxEroilor își propun încă o dată să aducă în fața publicului oameni plini de curaj, care au îmbrățișat autenticitatea.

Anul acesta, TEDxEroilor promite sa rupă normele sociale sub umbrela temei „Dare To Disrupt”.

Ca în fiecare an, spațiul Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, devine un hub de idei și povești despre și din viețile celor care au îndrăznit să facă lucrurile altfel și au încurajat schimbarea de la rădăcini. 

Pe scena TEDxEroilor – Dare to Disrupt, vor urca oameni curajoși ca:

  • Cristina Bâtlanfondatoarea Musette și investitor la Imperiul Leilor. Cristina a început in 1992, iar in prezent compania detine 4 fabrici si peste 20 de magazine atat in tara cat si in strainatate, avand o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro.
  • Gelu Duminicăsociolog și activist. De 23 de ani, munca lui înseamnă Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, mereu cu gândul că România poate deveni o țară în care să ne simțim, cu toții, acasă.
  • Patrick Brăilaactivist trans, regizor de film și performer.  De aproximativ 10 ani muncește la a construi comunități trans reziliente, autorități mai educate și o societate mai respectuoasă cu persoanele trans. 

In trecut, pe scena TEDxEroilor au mai urcat și: Mihai Morar, Mihaela Sava (Prăjiturela), Raluca Anton, Elena Lasconi, Dragoș Bucurenci, si Tedy Necula. 

După ani mai puțini favorabili pentru iubitorii de evenimente, ediția din 2023 vine în format offline, dând sansa publicului să interacționeze direct și față în față cu cei ale căror povești îi vor emoționa și inspira. 
Biletele pentru TEDxEroilor Dare to Disrupt din 28 Octombrie se găsesc pe site la https://tedxeroilor.com/ , iar comunitatea noastră beneficiază de un discount de 10% la achizitionarea biletelor cu codul TEDxFAM. Codul este valabil pentru biletele din categoria A si B pană în data de 11 August.Lasă un răspuns

Site creat de