Social & Cultura

Tendinţele unui Crăciun Chic (FOTO)

Tendinţele unui Crăciun Chic

Este acel moment deosebit al anului, când marile orașe îmbracă haine de Sărbătoare, iar oamenii încep pregătirile pentru Crăciun. Au apărut, în sfârşit, şi decorațiunile tematice care ne vor lumina casele timp de câteva săptămâni. În aer deja se simte entuziasmul şi nerăbdarea, iar, ca în fiecare an , toate drumurile duc acasă.

La fel este şi cazul unui magazin specializat în decoraţiuni, dintr-un mall clujean, care deja a început pregătirile pentru sărbători.

Echipa cluju.ro a aflat ce idei sunt în trend în 2017 şi le împărtăşește cu dumneavoastră.

Dorim să aducem bucuria sezonului de iarnă pentru membrii comunităţii chic și să îi scutim de efortul pe care îl poate reprezenta achiziționarea cadourilor pentru familie, colegi sau parteneri de afaceri. Avem deja un portofoliu de câteva mii de piese la care se adaugă peste 1000 de decorațiuni pentru sezonul de Crăciun. Ne dorim să întâmpinăm toate gusturile cu cadouri pentru diverse pasiuni și decorațiuni interioare în stil vintage, fancy, Shabby Chic, clasic și rustic. Pentru cei care doresc să ofere o experiență de shopping inedit, avem la dispoziţie carduri cadou pentru toate bugetelea declarat Eva Lazăr, marketing proiect manager a unui magazin specializat în decoraţiuni, pentru cluju.ro.

Chic Ville aduce Crăciunul adevărat în sufletele oamenilor 07

  • Ce categorie de produse putem găsi la dumneavoastră în magazin?

 Compania oferă obiecte prețioase pentru cele mai inovative și luxoase decoruri cu diferite gusturi: de la cei mai curajoși și până la cei mai conservatori.

  • Care este starul colecţiei de iarnă?

Starul este colecţia Venezia din ceramică fină, produsă într-unul din cele mai importante fabrici din Europa. Colecţia în stil Shabby Chic spune povestea unor evenimente elegante, pentru persoane cu stil desăvârșit și gusturi alese. Design-ul acestei colecţii este elegant, cu nuanţe delicate şi modele dantelate, scoase în evidenţă de note antichizate. Este excelentă pentru mese de sărbătoare, fiind formată din boluri, ceşti, farfurii, platouri şi suporturi de tort, disponibile în nuanţe de ivory şi orchidee.

Chic Ville aduce Crăciunul adevărat în sufletele oamenilor 08

  • Ce oferte aveţi pentru clienţii cu profil business?

Pentru anul acesta, magazinul nostru vine cu o ofertă și pentru clienții corporate. Cererea din anii trecuţi ne-a încurajat să avem o zonă de cadouri specifice, diversificată ca material, preţ şi dimensiuni, adaptat atât colegilor de birou, cât şi partenerilor de business.

  • Care sunt produsele pe care doriţi să le aduceţi în prim-plan pentru acest sezon?

 În prim-plan sunt cele mai elegante decoruri de iarnă, piese sofisticate pentru arta mesei și cadouri de sezon pentru persoane care caută originalitate.

  • Câte modele de decoraţiuni şi idei de sărbători aţi pregătit în acest an pentru clienţii dumneavoastră şi care este profilul clientului?

Magazinul nostru dă startul sezonului de Crăciun cu peste 1000 de piese noi și se adresează persoanelor cu gusturi deosebite, iubitoare de obiecte cu personalitate, a căror timp este preţios şi care vor să achizitioneze toate cadourile pentru cei dragi cu o singură vizită.

Chic Ville aduce Crăciunul adevărat în sufletele oamenilor 06Lasă un răspuns

Site creat de