Social & Cultura

Tenorul Alessandro Safina va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă

ALESSANDRO SAFINA

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

O seară minunată de decembrie care începe cu un concert de muzică pop-opera nu poate decât să îmbie la încântare, relaxare și sentimente de bună dispoziție, mai ales când artiștii prezenți pe scenă sunt împătimiți de muzică, adevărați profesioniști cu talent înnăscut.

Cu aproximativ o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni! Onorat și deosebit de emoționat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști. Peste 60 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist, m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât știu că dețin un statut major la nivel național și internațional. Cu siguranță, revenirea pe scena Sălii Polivalente din Cluj, mă va apropia mai mult de România, această țară deosebită unde am avut șansa să descopăr oameni minunați și să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România și sper ca noul meu concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă”. – a declarat Alessandro Safina.  

Așadar, vocea charmantului Alessandro Safina, care a cucerit  audiența din România cu interpretarea melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovele de succes ”Clona”, va oferi la Cluj un concert emoționant inedit.

Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera precum și melodii veritabile, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui textură fină va cuprinde fiecare colțișor de sală.

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o descopere cu prilejul concertului programat pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 19:30! Spectatorii interesați sunt invitați să profite de oferta lunii noiembrie. La fiecare bilet cumpărat, vor primi cadou cel de–al doilea bilet.

Promoția 1+1, la biletele concertului Alessandro Safina este disponibilă  atât online pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și în magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a), 210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) și 315 lei (Golden VIP).Lasă un răspuns

Site creat de