Timp liber

Teo, Vio și Costel se reîntorc la Cluj cu un nou show de comedie

Teo Vio şi Costel

După ce au umplut Sala Palatului din Bucureşti, Teo, Vio şi Costel fac turneu naţional şi îşi doresc să umple până la 100% şi sălile din țară cu glume inteligente, momente în care să iți fie greu să te opreşti din râs şi mai ales cu voi.

Pe 12 mai, de la ora 20, comedianţii ajung la Cluj – Napoca la Cinematograful „Florin Piersic”. Ei sunt cei care se mândresc cu evenimente SOLD OUT și 2 ore de râs continuu, încheiate în ropote de aplauze

Biletele la show-ul „100% Păreri cu Teo, Vio și Costel” pot fi cumpărate de aici.

Teo

Fost şi viitor viral pe internet, 99% crowd work (stând up direct cu audiența,părere: grea treabă,şogore!), gândire critică şi analitică iar în rest 100% păreri …nimic nou.

Părerea lui Teo care a afirmat că: “Stand up-ul nu-i banc. Merg pe glume scurte acasă. Și simt că e alt om, că scriu altui om, de pe scenă. Scriu, dar nu știu ce o să iasă, nu știu finalul. Îl las pe ăla care e pe scenă, el să rezolve.”

Vio

Are glume cinstite, tată, iubitor de MMA şi 100% păreri despre păreri.

Părerea lui Vio care a afirmat că: “Nu există poantă echilibrată. De multe ori trebuie să treci prin penibil și exagerat ca să ajungi la o poantă echilibrată. Nu există o rețetă de scris glume.

Când fac o glumă nu o gândesc în termen de ce-mi place mie ci ce-i place publicului. Încerc să fiu sincer în ceea ce zic și sper să-i placă și publicului.

Costel

Sincer şi naiv,100% imaginație şi centura neagră în stand up, părerea lui Teo 100%.

Părerea lui Costel care a afirmat că: “O glumă perfectă a fost spusă atunci când jumătate de sală aplaudă, iar cealaltă este stupefiată și nu știe dacă ar fi ok să râdă la ce a auzit.”Site creat de