Social & Cultura

The Dream Diggers anunță lansarea EP-ului "To dream is to see"

The Dream Diggers

The Dream Diggers anunță lansarea EP-ului „To dream is to see”.

„To dream is to see” este noul EP de la The Dream Diggers. După albumul „Fear is a lie”, lansat anul trecut, trupa vine cu un nou material în care explorează mai mult partea industrială a sunetului. Dacă primul album a fost orientat către bass music, în noul Ep accentul cade pe partea de distors, pe greutatea synthurilor și a riffurilor de chitară. Cu un sunet mai grav, „To dream is to see” marchează un nou capitol în evoluția trupei.

Cu acest release ne-am continuat călătoria în ceea ce înseamnă explorarea sunetului. E ca un status quo pentru noi. Nu ne dorim să cântăm un anumit gen de muzică, ne place să explorăm și să exploatăm posibilitățile pe care ni le oferă instrumentele și sunetul. Sper să vă placă acest release cel puțin la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să îl facem” a declarat Low Freq.

Ep-ul „To dream is to see” poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei.

LINK free download ––> http://thedreamdiggers.ro/epdownload/

Primul extras video de pe „To dream is to see” este de la piesa „System Glitch”, în regia lui Ionuț Marius.

Lansarea Ep-ului „To dream is to see” va avea loc în clubul Control din Bucuresti pe data de 16 martie, începând cu orele 21.30. Invitați la lansare sunt A-C Leonte, Fane, Brusten și Shultz (visuals).

Link eveniment lansare ––> https://www.facebook.com/events/1552890545021217/?active_tab=posts



Lasă un răspuns

Site creat de