Uncategorized

The Winter Tour, caravana distractiei pe partiile din Romania

the winter tour 2016 romania

În sezonul rece, iubitorii sporturilor de iarnă sunt întâmpinați pe zece pârtii de schi din România de caravana The Winter Tour.

A treia ediție a caravanei aduce și mai multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România. Pe lângă suprafața schiabilă, caravana îi așteaptă pe schiori la baza fiecărei pârtie cu o mulțime de activități outdoor, distracție și party-uri apre-ski. Distracția de la baza pârtiei le oferă șansa celor care participă la activitățiile derulate acolo, să câștige excursii la unul din cele mai în vogă festivaluri de schi din străinătate, cursuri de scuba diving, action-cam-uri și multe alte premii surpriză.

Ninsorile din ultimele zile asigură condiții optime de schi aproape pe toate pârtiile din țară. În prezent, pârtii în condiții excelente din vestul țării și cu suprafață bună schiabilă sunt Straja, Transalpina și Ranca, iar prognoza meteo asigură existența condițiilor bune și în celelalte zone montane. The Winter Tour deschide oficial sezonul de schi pe pârtia de la Straja și îl încheie după 3 luni și 10 stațiuni vizitate, pe pârtia Transalpina. Piatra Neamț, Vatra Dornei, Șuior, Băișoara, Arieșeni, Păltiniș, vor fi celelalte stațiuni animate de The Winter Tour în acest sezon.

Până în prezent, calendarul Winter Tour se conturează în felul următor, iar în funcție de condițiile meteo și starea pârtiilor, acesta va fi updatat în permanență:

Straja – 09.01, Transalpina – 16.01, Vatra Dornei – 23.01, Piatra Neamt partia Cozla – 30.01, Arieșeni Vârtop – 06.02, Arieșeni Piatra Grăitoare – 06.02,  Păltinis pârtia Arena Platos – 13.02, Suior – 20.02, Băisoara – 27.02, Transalpina – 05.03.

În România, sezonul de schi este din păcate destul de scurt, iubitorii sporturilor de iarnă având la dispoziție doar 2-3 luni în care se pot bucura de zăpada de pe pârtii. Caravana The Winter Tour vine să intensifice experiența avută de iubitorii sezonului rece pe pârtiile din România, prin diversele activități propuse. Experiența unui schior pe pârtiile mai mari și mai complexe din străinătate este dificil de înlocuit în România, însă, variantele disponibile la noi în țară pot fi savurate la maxim, atunci când și vremea este de partea noastră. 2016 se anunță a fi un sezon bun, cel puțin pe pârtiile vizitate de caravana Winter Tour, vă invităm să profițați și să-l savurați din plin alături de noi.” spune Tiberiu Pop, Manager Winter Tour.

 

Informatii utile:

Pentru 2-3 nopți petrecute într-o stațiune de schi din România, o persoană cheltuie în medie puțin sub 100 de eur (cazare, masă, schi-pass).

Pachetele disponibile pentru 5 zile în stațiunile montane din afara țării au prețuri începând de la 300 eur.

Update-urile referitoare la caravana The Winter Tour pot fi urmărite pe pagina oficială https://www.facebook.com/TheWinterTourRomaniaLasă un răspuns

Site creat de