Uncategorized

TiMAF aduce în premieră în Cluj-Napoca piesa de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei” cu Dana Rogoz

Afis 50x70cm e1444998138545

TiMAF aduce în premieră la Cluj-Napoca piesa de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei”. Piesa este un promotor al noului concept de teatru de cafenea, un eveniment special, în cadrul căruia spectatorii participă direct la actul artistic, în timp ce se pot bucura de compania prietenilor la un „pahar de vorbă”.

O mână de artişti tineri, regizorul Eugent Gyemant, actorii Dana Rogoz şi Dan Rădulescu, alături de colaboratorii lor, au construit un spectacol de teatru unic și plin de înțelesuri.

„Jurnalul lui Adam si al Evei” este un spectacol simplu, „care te face sa reflectezi sincer despre lucruri elementare care ne privesc pe toți. Odată cu niște animalute numite Adam si Eva, spectatorii redescoperă lucruri banale, lucruri cunoscute, lucruri cotidiene, cu ochii celor care au dat nume acestor lucruri. Poate acesta ar trebui sa fie sensul oricărui act artistic, să își schimbe puțin perspectiva”, spune regizorul Eugen Gyemant.

Veștile bune nu se opresc aici pentru că weekend-urile sunt dedicate întâlnirilor cu artiștii preferați și poveștilor din spatele omului de success sau vedetei.

Așadar, fanii actriței sunt așteptați, tot sâmbătă, la evenimentul „Meet Dana Rogoz”.

Evenimentul va avea loc la Concept Space, pe bulevardul Eroilor, începând cu ora 17.00.  Frumoasa actriță ne va dezvălui cum reușește să îmbine viața de familie, actoria și mai nou, cariera de designer.

Mai mult de atât, curioșii vor avea ocazia să participle și la o sesiune de Q&A.

Participarea la evenimentul din Concept Space este cu intrare liberă.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de