Uncategorized

Tinerii din Cluj pot urma cursuri gratuite necesare dezvoltării unei afaceri

cursuri tineri

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială” (PROIS-NV), anunţă începerea recrutării grupului ţintă – format din tineri studenţi cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani – în vederea lansării unor noi serii de cursuri gratuite în cadrul proiectului NewBiz.

Spiritul antreprenorial în România este scăzut, iar şomajul în rândul tinerilor ridicat! Pentru a echilibra această situaţie, Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială” (PROIS-NV) recomandă înscrierea la CURSURI GRATUITE de dezvoltare a competențelor manageriale necesare dezvoltării unei afaceri: curs de antreprenoriat, leadership, manager resurse umane, manager de proiect.

În următoarea perioadă peste 300 de tineri din regiunea de Nord-Vest a ţării pot beneficia de serviciile proiectului astfel încât aceştia să devină antreprenori de succes şi oameni dezirabili pentru o profesie, într-unul din domeniile: antreprenoriat, leadership, manager resurse umane sau manager de proiect.

Cei interesați de cursuri sunt așteptaţi zilnic între orele 9.00 și 17.00, la Centrul pentru Sprijinirea Afacerilor de pe strada Flueraşului nr. 3, Cluj-Napoca. Detalii despre documentele necesare înscrierii în grupul ţintă puteţi găsi pe www.prois-nv.roCursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări și se vor finaliza cu diplome de absolvire.

Cursanţii vor beneficia şi de servicii intergrate de consiliere profesională în carierăși de sprijin în crearea unui plan de afaceri performant. În plus, tinerii vor avea acces la informaţii privind oportunităţile de finanţare destinate întreprinzătorilor. Vă așteptăm cu alte informații la Centrul pentru Sprijinirea Afacerilor special înfiinţat în cadrul proiectului, în Cluj-Napoca pe strada Fluieraşului nr. 3.Lasă un răspuns

Site creat de