Uncategorized

Tinerii experti contabili au acum propriul club! Lansarea oficiala are loc la Cluj

contabili
Clubul Tinerilor Experţi Contabili din România (CTECR) organizează joi, 29 octombrie 2015, ora 17.30, evenimentul de lansare oficială a CTECR – nucleul operaţional pentru regiunea Nord-Vest. Evenimentul va avea loc la Cluj, în sala de conferinţe a City Plaza Hotel. Vor participa, în calitate de invitaţi, Florin Dobre, secretar general IFA România; Larisa Vlăsceanu, manager de proiect CTECR Piteşti; Marinel Dănuţ Mureşan – preşedinte CECCAR Cluj; Adriana Tiron-Tudor, prof. univ. dr. Universitatea Babeş Bolyai; Radu Danciu – decan Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir-Facultatea de Ştiinţe Economice Cluj-Napoca; Feneşan Augustin – preşedinte APM Cluj, Roman Aurel – preşedinte UGIR Cluj.

Cu această ocazie, cei prezenţi vor fi informaţi cu privire la proiectele Clubului, la obiectivele acestuia, cât şi la avantajele ce rezultă din apartenenţa la Club. De asemenea, celor ce vor lua parte la evenimentul de lansare a nucleului operaţional pentru regiunea Nord-Vest li se vor face cunoscute aspecte referitoare la succesul generat de profesia de expert contabil.

Evenimentul doreşte să reunească tineri motivaţi profesional, în căutarea perfecţionării personale şi, de asemenea, caută să deschidă noi viziuni prin socializare.

Clubul Tinerilor Experţi Contabili din România a început ca un proiect de suflet şi a fost creat, la iniţiativa Directorului General CECCAR, dna. Daniela Vulcan-Văduva, sub egida Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, ca un instrument de asistenţă şi informare dedicat promovării şi dezvoltării tinerilor profesionişti contabili din România având ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolvenţi pe parcursul primilor ani de activitate profesională.

Cu trecerea timpului, acesta a devenit o comunitate în care tinerii profesionişti contabili şi cei care aspiră la statutul de expert contabil găsesc răspunsuri şi consiliere pe probleme care reprezintă provocări sau oportunităţi profesionale, facilitând, în acelaşi timp, crearea unei reţele de comunicare, de informare şi schimb de experienţă care sunt vitale pentru o carieră de succes în domeniul contabil.

 

Şi acest eveniment, la fel ca toate cele desfăşurate sub egida CTECR, se va bucura de susţinerea Fundaţiei Măreţie şi Talent  care, în contextul obiectivelor sale de a sprijini tinerii şi afirmarea mai puternică a profesioniştilor din toate domeniile, se implică activ şi sprijină promovarea imaginii tinerilor Experţi Contabili pentru schimbarea percepţiei asupra contabililor, în mediul social şi economic din ţara noastră, unde este din ce în ce mai greu pentru membrii noştri să se afirme şi să muncească, în mare parte tocmai din lipsa unei strategii care să îi ajute să-şi găsească mai uşor un loc pe piaţa serviciilor.

 Lasă un răspuns

Site creat de