Timp liber, Important

Tips & tricks pentru un festival de neuitat

Tips & tricks pentru un festival de neuitat

Este vară și este mai mult decât evident că ne dorim să avem parte de distracție în fiecare zi, pentru a mai uita de monotonie.

Dacă v-ați propus să mergeți la unul din festivalurile verii, care au loc la noi în țară, sau în străinătate, este bine să știți (mai ales dacă alegeți să fiți festivalieri pentru prima dată) câteva lucruri despre festivaluri.

Reporterul cluju.ro a trecut în revistă câteva lucruri importante pentru oamenii care vor să se distreze la un festival.

Să începem așadar cu ceea ce trebuie să știți despre un festival:

 1. Când mergeți la un festival, nu aveți voie să duceți produse din exterior; aici mă refer mai ales la mâncare și la băuturi. Toate acestea se găsesc în perimetrul festivalului și nu veți avea voie sub nicio formă să veniți cu sucuri sau mâncare din exterior.
 2. Bagajele – de obicei, organizatorii festivalurilor vă indică pe site-urile oficiale și pe paginile de socializare ce dimensiuni pot avea bagajele voastre. Este recomandat, mai ales în cazul fetelor să optați pentru un rucsac de dimensiuni mici, în care vă puneți doar strictul necesar.
 3. Îmbrăcămintea – este necesar să vă îmbrăcați cât mai lejer, pentru a fi siguri că nu apare niciun inconvenient. Dar e bine să vă asigurați și să aveți o geacă la voi – seara poate să fie rece.
 4. Încălțămintea – aceasta trebuie să fie și ea cât mai lejeră, fiindcă vor urma multe ore de dans și de distracție, iar încălțămintea chiar poate deveni un factor de stres dacă nu este cea adecvată.
 5. Orientarea – este foarte important să aveți grijă să nu vă îndepărtați de grupul vostru, orice ar fi, pentru că este ușor să va regăsiți printre atâția zeci de oameni. Dar stați liniștiți, nu este nici imposibil. Zâmbiți și relaxați-vă, există telefon, vă puteți da puncte de reper și vă puteți găsi ușor.
 6. Medicamentele – nu veți avea nevoie de ele. În interiorul festivalului există corturile cu medici, unde sunt gata să vă ofere ajutorul oricând, chiar și pentru o banală durere de cap. Apelați la ei cu încredere.

Alţi 130 de artişti confirmaţi la festivalul UNTOLD | Peste 65.000 de oameni şi-au cumpărat deja abonamente

Acestea ar fi câteva dintre lucrurile esențiale pe care trebuie să le știți despre un festival.

Acum, că am punctat câteva lucruri pe care trebuie să le știți, trecem în revistă câteva sfaturi:

 1. Distrați-vă – nu ați venit la festival pentru un alt motiv decât să vă simțiți bine alături de prieteni și să vă distrați. Nu vă stricați dispoziția cu lucruri inutile.
 2. Mergeți să vedeți ce se întâmplă la fiecare scenă – e clar, marea majoritate preferă artiștii de pe main stage, însă nici celelalte scene nu fac excepție de la distracție; în plus, e fun să ascultați mai multe genuri de muzică.
 3. Interacționați cu oamenii din alte țări – acest lucru este opțional, însă poate să devină ceva foarte funny, mai ales dacă vă doriți să vă faceți prieteni noi. Străinii sunt și ei la festival din același motiv: să se distreze și să cunoască oameni noi.
 4. Mergeți să vedeți ce surprize și activități oferă standurile și corturile amplasate în perimetrul festivalului. Există foarte multe lucruri pe care puteți să le faceți pentru a nu vă plictisi în afara concertelor.
 5. Încercați să gustați mâncăruri de la cât mai multe standuri. S-ar putea să aveți surprize plăcute. La festivaluri mâncarea este foarte diversificată.
 6. Faceți-vă un tatuaj temporar (opțional) – poate fi amuzant și astfel puteți face un lucru diferit și cool.

Au mai rămas 48 de ore până la Electric Castle | Tot ce trebuie să ştii despre festivalul de la BonţidaLasă un răspuns

Site creat de