Social & Cultura, Important

Tips & Tricks și bune practici pentru E-commerce & Black Friday

Tips & Tricks și bune practici pentru E-commerce & Black Friday

În data de 5 noiembrie, ora 18:30, IAA Young Professionals Cluj va continua seria discuțiilor online de tip panel cu un nou eveniment, Seara YP E-commerce.

În cadrul Serii YP E-commerce se va discuta despre bunele practici generale pentru zona de E-commerce cât și despre insight-uri pentru cea mai așteptată zi din an – Black Friday.

IAA Young Professionals Cluj vine în sprijinul antreprenorilor locali și a comunității de marketing din Cluj-Napoca cu o tematică de discuție pliată pe contextul actual.

Piața de E-commerce din România se extinde într-un ritm alert.

Specialiști din domeniu îți vor împărtăși din experiențele și ideile lor pentru ca tu să te inspiri și să fii mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu.

Invitații evenimentului sunt:

·​ Roxana​ David – Co-founder CREADIV

·​ Doina​ Vîlceanu – Coordonator Marketing ContentSpeed

·​ Cosmin​ Dărăban – CEO & Co-founder Gomag

Evenimentul va fi transmis Live pe pagina de Facebook a​​IAA Young Professionals Cluj. Pentru înscrieri, intrati aici.​​

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită.


IAA este cea mai influentă rețea din lume de profesioniști în domeniul marketingului și al comunicării. Timp de peste optzeci de ani,​​IAA a jucat un rol puternic în sprijinirea problemelor cheie ale industriei, cum ar fi libertatea de exprimare comercială, autoreglare, publicitate responsabilă, educație și dezvoltare profesională.

IAA Young Professionals este un program al IAA ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării.

La nivel de România, cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: ​CompetitIAA (concurs de marketing și comunicare), ​Serile YP (dezbateri şi workshopuri), ​GalerIAA ​(evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).Lasă un răspuns

Site creat de