Timp liber, Important

Tom Jones va susţine în 2019 un concert la Cluj

Tom Jones va susţine în 2019 un concert la Cluj

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, în data de 26 iunie 2019.

Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul din Cluj, la BT Arena, cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again şi If I Only Knew.

Pe lângă aceste cântece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room şi Praise & Blame.

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale şi preferinţele unui public la fel de divers şi eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forţă în lumea muzicală, câştigând admiraţia criticilor atât pentru show-urile live desăvârşite, cât şi pentru cele peste 40 de albume înregistrate.

De-a lungul carierei, Tom Jones a câştigat numeroase distincţii muzicale, iar în 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conţine exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel.

Albumul este o întoarcere la origini şi a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit În The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon său Paul McCartney, rezultând un mix de naturaleţe, simplitate şi muzica soul.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara la următoarele preţuri:

  • Seating TEREN VIP – 427.5 lei + taxe – preţ final 475 lei
  • Seating TRIBUNE 1 – 355.5 lei + taxe – preţ final 395 lei
  • Seating TEREN PREMIUM – 310.5 lei + taxe – preţ final 345 lei
  • Seating TRIBUNE 2 – 256.5 lei + taxe – preţ final 285 lei
  • Seating TRIBUNE 3 – 202.5 lei + taxe – preţ final 225 lei
  • Seating TRIBUNE 4 – 130.5 lei + taxe – preţ final 145 lei

Pentru detalii suplimentare despre turneu, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.tomjones.com.

tom jones va concerta la clujLasă un răspuns

Site creat de