Sport

Top 10 case de pariuri frecventate de pariorii profesioniști

Top 10 case de pariuri frecventate de pariorii profesioniști

Pariurile sportive reprezintă un hobby care unește pasiunea pentru sport cu cea pentru distracție. Stabilirea unui pronostic este un mod distractiv de a-ți pune la încercare cunoștințele despre sport și intuiția. Dacă mai și mizezi, evenimentul sportiv îți aduce un plus de emoții. Când pronosticul se adeverește, satisfacția este unică. 

Pariorul amator se bucură de orice meci care îl provoacă să dea un pronostic, dar există și pariori profesioniști, care privesc bettingul într-un mod pragmatic. De la ei poți învăța anumite lucruri despre interpretarea statisticilor, dar și despre casele de pariuri. Este important să pariezi la o casă de pariuri care îți oferă o experiență de calitate, de aceea ți-am pregătit un top 10 al caselor de pariuri pe care profesioniștii beturilor le frecventează.

Locul 10: Fortuna

Fortuna a fost mereu în topul caselor de pariuri cu sedii fizice, dar adaptarea la mediul online a fost mai greoaie. Astăzi compania are atât agenții stradale, cât și un site cu sporturi și evenimente diverse. Poți paria live și urmări evenimente sportive în timp real. 

Locul 9: Winbet

Winbet este o casă de pariuri cu o ofertă bogată de sporturi și meciuri. Poți paria pe sporturi clasice, ca fotbal, handbal, tenis sau snooker, dar și pe sporturi mai puțin cunoscute, ca bowls ori floorball, ori pe competiții de jocuri electronice, ca League of Legends sau Dota. Winbet are un serviciu de relații cu clienții pe care pariorii profesioniști îl apreciază.

Locul 8: Betfair

Betfair este o companie uriașă, care gestionează o bază de pariuri uriașă și care se laudă cu cei mai buni bookmakeri. Betfair pune accentul pe servicii de calitate, astfel că experiența de betting decurge bine. Ai numeroase opțiuni de pariere, mai ales pe fotbal, tenis, baschet și handbal. 

Locul 7: Get’s bet

Get’s Bet este un nume important pe piața pariurilor din România. Deține aproximativ 450 de agenții stradale și un site cu o interfață primitoare. Rezultatele se actualizează rapid, iar cotele sunt bune, lucru care atrage numeroși pariori profesioniști. 

Locul 6: Superbet

Superbet este o companie românească premiată la conferințele internaționale din domeniu, datorită serviciilor de calitate. Acumularea de experiență cu clienții în agențiile stradale a dus la crearea unui site și a unei aplicații foarte bune.

Locul 5: NetBet

NetBet este o casă de pariuri care de 20 de ani se menține în top. Pariorii profesioniști o preferă pentru că a dovedit profesionalism și atenție față de clienți. NetBet îți oferă ocazia de a paria pe evenimente de pe tot globul, înainte de start sau live. 

Locul 4: Unibet

În topul oricărei țări, Unibet ocupă un loc fruntaș. Compania funcționează în peste 100 de țări, iar numărul de membri este de 11 milioane. Popularitatea sa se datorează posibilității de a accesa ușor statistici și rezultate, dar și aplicației intuitive și numărului mare de meciuri pe care poți paria.

Locul 3: Stanleybet

Stanleybet era cândva una dintre casele de pariuri care domina piața de agenții fizice, dar acum se axează pe platforma online. Cotele de la Stanleybet sunt bune, iar numărul mare de sporturi nu lasă indiferent niciun profesionist. Astfel, poți paria pe box, ciclism, fotbal, hockey, baschet, șah, surfing și sporturi de iarnă. 

Locul 2: Betano

Betano se distinge prin funcțiile sale unice, ca realizarea unui bilet dintr-un singur meci. Pentru un profesionist bine documentat, dar și pentru un parior amator, această opțiune crește șansa de a câștiga.

Locul 1: Maxbet

Maxbet este o companie în plină dezvoltare, care investește semnificativ în promovare. Pe lângă varietatea sporturilor, bonusurile Maxbet sunt cele care atrag pariorii profesioniști. Dacă și tu vrei să le accesezi, citește cu atenție regulamentul, pentru a descoperi care sunt costurile și condițiile care intră în răspunderea ta.

Casele de pariuri frecventate de pariorii profesioniști se disting prin servicii de calitate. Indiferent pe care o alegi, pariază responsabil.   

Hand photo created by master1305 – www.freepik.comLasă un răspuns

Site creat de